Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Explicațiile lui Andrei Prepeliță după coșmarul lui Luka Maric: "Nu puteam să îl schimb"

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 20:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Reclamă
CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Explicațiile lui Andrei Prepeliță după coșmarul lui Luka Maric: "Nu puteam să îl schimb"

Hepta

Prepeliță, despre Luka Maric

FC Argeș a suferit prima înfrângere din acest an. Piteștenii erau cea mai în formă echipă din Liga 1, fiind neînvinși de 11 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luka Maric a îngropat-o pe Argeș în Gruia. Croatul  provocat două penalty-uri şi şi-a dat un autogol.

CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Andrei Prepeliță, despre Luka Maric

"Se întâmplă, în viața unui fotbalist sunt și momente de genul ăsta. Luka, de când a venit la noi a avut evoluții consistente, se întâmplă.

Am vorbit cu el, i-am zis să țină capul sus și mergem mai departe. Nu puteam sa îl schimb, vin din rândul jucătorilor, mai rău îi faci dacă îl schimbi", a explicat Andrei Prepeliță, după CFR Cluj – FC Argeș 5-0. 

Luka Maric l-a faultat în careu pe Alexandru Păun în minutul 34, iar Ciprian Deac a deschis scorul din penalty. Același Maric a intervenit cu mâna la centrarea lui Valentin Costache, doar trei minute mai târziu.

Reclamă
Reclamă 4

Ghinionul a continuat și în repriza secundă. El a reluat în proprie poartă o centrare a lui Alexandru Chipciu.

"Până la primul penalty jocul era ok, decurgea așa cum ne-am propus. Din păcate s-a întâmplat această înfrângere, una usturătoare, învățăm din ea, dar nu facem o tragedie. Avem de jucat multe meciuri de acum înainte. 

Ne cerem scuze tuturor oamenilor de pe lângă echipă, suporterilor, știu că au mare încredere în noi, vom face totul ca să câștigăm următoarele meciuri", a declarat Andrei Prepeliță.

Reclamă

A fost al 14-lea meci bifat de Luka Maric în acest sezon de Liga 1. Fundașul de 33 de ani se află la FC Argeș din octombrie 2020, când a venit liber de contract. 

CFR Cluj – FC Argeș 5-0

A fost cea mai categorică victorie a CFR-ului în acest sezon. De un an și jumătate n-a mai câștigat formația din Gruia la cinci goluri diferență. Se întâmpla în septembrie 2019, împotriva lui FC Voluntari.

Clujenii au patru victorii în ultimele șase etape. De altfel, Edi Iordănescu a câștigat 10 din primele 14 meciuri la conducerea formației din Gruia.

După 5-0 cu FC Argeș, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea Ligii 1. Roș-albaștrii au însă un golaveraj mai bun.

De cealaltă parte, FC Argeș a înregistrat primul eșec din 2021. Piteștenii erau neînvinși de 11 etape.CFR Cluj se pregătește acum de deplasarea de pe terenul celor de la UTA Arad. FC Argeș va primi vizita codașei Poli Iași.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și