Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Meci de coşmar pentru Luka Maric. A făcut două penalty-uri în trei minute și și-a dat și autogol

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 18:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

CFR Cluj – FC Argeș 5-0 | Meci de coşmar pentru Luka Maric. A făcut două penalty-uri în trei minute și și-a dat și autogol

Captură Digisport

Maric, eroul negativ acasă

CFR Cluj a început ca din tun duelul cu FC Argeș. Echipa lui Edi Iordănescu a lovit bara în minutul 5, prin Valentin Costache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clujenii și-au continuat asediul, iar defensiva oaspeților a cedat în minutul 34. Alexandru Păun a căzut secerat după o lovitură primită în careu de la Luka Maric. Deac a transformat penalty-ul fără emoții.

CFR Cluj – FC Argeș | Meci de coșmar pentru Luka Maric 

Același Maric a gafat doar trei minute mai târziu. De această dată, fundașul celor de la Argeș a intervenit cu mâna la centrarea lui Valentin Costache. Ciprian Deac l-a învins din nou pe Greab de la 11 metri.

Ghinionul a continuat pentru Maric și în repriza secundă. El a reluat în proprie poartă o centrare a lui Alexandru Chipciu.

A fost al 14-lea meci bifat de Luka Maric în acest sezon de Liga 1. Fundașul de 33 de ani se află la FC Argeș din octombrie 2020, când a venit liber de contract.

Reclamă

De cealaltă parte, Ciprian Deac a ajuns la cota 8 în Liga 1. El l-a egalat astfel pe Gabriel Debeljuh și topul golgheterilor de la CFR Cluj.

CFR Cluj – FC Argeș 5-0

A fost cea mai categorică victorie a CFR-ului în acest sezon. De un an și jumătate n-a mai câștigat formația din Gruia la cinci goluri diferență. Se întâmpla în septembrie 2019, împotriva lui FC Voluntari.

Clujenii au patru victorii în ultimele șase etape. De altfel, Edi Iordănescu a câștigat 10 din primele 14 meciuri la conducerea formației din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

După 5-0 cu FC Argeș, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea Ligii 1. Roș-albaștrii au însă un golaveraj mai bun.

De cealaltă parte, FC Argeș a înregistrat primul eșec din 2021. Piteștenii erau neînvinși de 11 etape.CFR Cluj se pregătește acum de deplasarea de pe terenul celor de la UTA Arad. FC Argeș va primi vizita codașei Poli Iași.

Recomandări
  • CFR Cluj - FC Argeș 5-0
  • Maric a făcut două penalty-uri și și-a dat un autogol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și