Închide meniul

CFR Cluj – FC Voluntari 1-0 | Juan Culio, prima reacție după ce s-a spus că a fost la un pas de bătaie cu Dan Petrescu: „E urâtă asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 octombrie 2021, 0:01

CFR Cluj – FC Voluntari 1-0 | Juan Culio, prima reacție după ce s-a spus că a fost la un pas de bătaie cu Dan Petrescu: „E urâtă asta!

Emmanuel Culio

Emil Vasilescu/SPORT PICTURES

Juan Culio, prima reacție după ce s-a spus că a fost la un pas de bătaie cu Dan Petrescu

Culio a răbufnit după ce a fost întrebat despre conflictul cu Dan Petrescu. Deranjat de faptul că s-a spus că a fost la un pas de bătaie cu antrenorul CFR-ului, argentinianul a reacționat dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A jucat foarte bine. A fost cel mai bun meci. Echipa a demonstrat că a jucat foarte bine. Aici se aude că vreau să destabilizez echipa înainte de meci. Se vorbește urât. Eu să îl lovesc pe Dan Petrescu?

Eu am venit pentru Dan Petrescu. Pentru el! Dacă el nu mă suna, eu nu veneam înapoi. Prima familie e fotbalul. Sunt toți mincinoși care spun lucrurile astea. Dacă vorbesc de can-can… E urâtă asta! Vreau să se vorbească despre fotbal”, a declarat Culio la finalul meciului.

Citește și:

CFR Cluj – FC Voluntari 1-0 | Campioana României, victorie chinuită cu revelația Ligii 1

CFR Cluj – FC Voluntari, capul de afiș al zilei din Liga 1, s-a încheiat cu victoria la limită a campioanei României, scor 1-0.

Billel Omrani a adus victoria pentru echipa lui Dan Petrescu în minutul 90, după ce defensiva ilfovenilor a cedat. Atacantul nu mai marcase în Gruia de la victoria cu FCSB, scor 4-1, de la finalul lunii august.

Reclamă

În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte de rivala Universitatea Craiova. Ardelenii sunt liderii Ligii 1, cu 36 de puncte. De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe locul 5 în Liga 1, cu 24 de puncte.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și