Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Dan Petrescu, creierul din spatele victoriei ardelenilor! Când va semna „Bursucul” contractul cu campioana României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 august 2021, 0:37

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Dan Petrescu, creierul din spatele victoriei ardelenilor! Când va semna „Bursucul contractul cu campioana României

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu, creierul din spatele victoriei CFR-ului în derby-ul cu FCSB

CFR Cluj a dat de pământ cu rivala FCSB, scor 4-1, chiar şi fără antrenor pe bancă. Totuşi, se pare că victoria campioanei nu a fost una întâmplătoare. Potrivit surselor AS.ro, Dan Petrescu a fost creierul din spatele succesului clar al clujenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a pregătit meciul cu FCSB, de la primul 11 până la fazele fixe. Dan Petrescu nu este oficial antrenorul CFR-ului, însă situaţia se va schimba mâine, când va avea o întâlnire cu patronul Neluţu Varga pentru a semna contractul.

Cristi Moldovan a recunoscut că s-a consultat cu Dan Petrescu

La finalul meciului, Cristi Moldovan, antrenorul care a dat indicaţii la derby, a dezvăluit că s-a consultat cu Dan Petrescu.

„M-am consultat cu Dan Petrescu, m-am consultat cu altă lume, cu prieteni, ne-am ajutat cu toți cei care au putut să ne dea un sfat. Sunt multe echipe mai bune, dar în România nu cred că este cineva care să ne bată, avem un moment bun. Toți care am fost aici, puțini, ne-am ajutat între noi. Da, sincer, m-aș fi mulțumit și cu un egal. CFR a fost bună, băieții extraordinari, ați văzut cum au luptat. Jos pălăria în fața lor!”, a declarat Cristi Moldovan la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, noi detalii despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

La scurt timp după derby-ul CFR Cluj – FCSB 4-1, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Dan Petrescu este noul antrenor al ardelenilor.

Reclamă

„Ai avut dreptate, am confirmarea de la sursă, de la Dan Petrescu. El a pregătit antrenamentul, echipa, tactic, tot, împreună cu secunzii. Doar că n-a putut să intre pe teren”, a spus Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

CFR Cluj – FCSB 4-1 | Denis Alibec „plânge” după Marius Şumudică, însă îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Gruia

Denis Alibec „plânge” deja după Marius Şumudică, care a fost dat afară cu scandal de Neluţu Varga, însă îl aşteaptă pe Dan Petrescu în Gruia.

Atacantul a acceptat să vină în Gruia pentru Marius Şumudică, însă antrenorul a fost demis la scurt timp după ce Alibec a semnat cu ardelenii. Totuşi, chiar şi fără antrenor, CFR Cluj a dat de pământ cu FCSB, scor 4-1. Alibec a marcat din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

„Am arătat bine, am şi marcat după o greşeală şi asta a rezolvat meciul. Ne-am strâns înainte de meci şi am jucat unul pentru celălalt. Sunt jucători cu experienţă aici, e normal să ştii ce ai de făcut în teren.

Eu am venit aici pentru Marius Şumudică. În România, dacă nu ai rezultate, pleci. M-am înţeles foarte bine cu dânsul la Kayseri. Cu siguranţă vom face treabă. Încă nu s-a terminat campionatul, dar dacă vom continua aşa ne vom impune”, a declarat Denis Alibec după CFR Cluj – FCSB 4-1.

Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB 4-1
  • Dan Petrescu, creierul din spatele victoriei ardelenilor

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și