Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Billel Omrani, greu de oprit! Atacantul francez l-a învins pe Andrei Vlad cu un voleu superb

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 21:59

CFR Cluj – FCSB | Billel Omrani, greu de oprit! Atacantul francez l-a învins pe Andrei Vlad cu un voleu superb

Billel Omrani

Hepta

Billel Omrani, greu de oprit! Atacantul francez l-a învins pe Andrei Vlad cu un voleu superb

Biller Omrani a deschis scorul în derby-ul CFR Cluj – FCSB. Atacantul francez a reluat din voleu şi a marcat la primul meci după plecarea lui Marius Şumudică. Andrei Vlad n-a avut nicio şansă la şutul atacantului. De remarcat este faptul că Omrani este cel care a marcat primul gol în era „Şumi”, dar şi ultimul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost a doua etapă consecutivă în care Omrani marchează. Meciul trecut, vârful ardelenilor a înscris golul de trei puncte în victoria cu FC Argeş, scor 1-0.

Cotat la 1.6 milioane de euro, francezul are peste 130 de apariţii pentru CFR Cluj în Liga 1, reuşind să înscrie 30 de goluri. Acesta mai are contract cu echipa Gruia până în vara lui 2022.

Billel Omrani a fost dorit în Turcia

CFR Cluj îşi putea pierde vara aceasta pierde unul dintre cei mai buni jucători de atac. Billel Omrani a fost dorit în Turcia şi putea pleca după cinci ani petrecuţi la campioana din Gruia.

Conform dzfoot.com, Konyaspor este echipa care dorea să întărească atacul cu jucătorul de 28 de ani de la CFR.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și