Închide meniul

CFR Cluj – FCSB, ”testul de maturitate” al roș-albaștrilor! Ilie Dumitrescu avertizează înainte de ”finala” pentru titlu: ”Știu să joace meciurile cu miză!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 8:21

CFR Cluj – FCSB, ”testul de maturitate” al roș-albaștrilor! Ilie Dumitrescu avertizează înainte de ”finala” pentru titlu: ”Știu să joace meciurile cu miză!”

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru titlu în Liga 1

Octavian Popescu (FCSB), în duel cu Ciprian Deac (CFR Cluj) / Hepta

Ilie Dumitrescu a avertizat-o pe FCSB înainte de ”finala” pentru titlu cu CFR Cluj. Gruparea roș-albastră a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, și s-a apropiat la cinci puncte în spatele liderului chiar înaintea meciului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu este de părere că derby-ul cu CFR Cluj de duminică va fi ”testul de maturitate” al elevilor lui Toni Petrea. Cu o victorie, FCSB se poate apropia la 2 puncte de echipa lui Dan Petrescu.

Ilie Dumitrescu, avertisment înainte de CFR Cluj – FCSB

„Este testul de maturitate al acestei echipe, FCSB. Nu cred că ăsta a fost motivul pentru care l-a schimbat pe Mamut, să-l menajeze pentru meciul cu CFR, eu nu cred că va fi titular. Ți-am dat răspunsul, dacă asta m-ai întrebat. 

Tănase și Olaru trec printr-un moment bun, Edjouma a făcut câteva lucruri interesante astăzi, ai și Șut care intră foarte bine, inspirație în funcție de antrenor. Dar, este un meci complicat, este testul acestei echipe, meciul de la CFR din deplasare. 

Pentru că, indiferent de ce s-a întâmplat la meciul cu Craiova, CFR este o echipă puternică, știe să joace meciurile astea cu miză. Are un antrenor care va analiza orice detaliu înainte de meciul direct. Și sunt curios de abordarea CFR-ului la meciul ăsta”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Florin Tănase e deja cu mintea la derby-ul cu CFR Cluj

FCSB nu a avut nicio problemă în partida cu FC Voluntari, scor 4-0. Darius Olaru, Ianis Stoica şi Florin Tănase, cu o dublă, au marcat golurile victoriei cu echipa lui Liviu Ciobotariu. Florin Tănase crede că o victorie la Cluj va arunca în aer lupta la titlu.

„Aveam nevoie de cele 3 puncte pentru a ne paropia de cei de la CFR Cluj. Am făcut un meci bun, mai avem 6 meciuri, încercăm să le câştigăm pe toate. Am avut noroc că am am marcat la începutul meciului, aşa se întâmplă cu echipele care se apără dacă marchezi repede. Eram obligaţi să câştigăm pentru că e în pericol şi locul 2.

Păstrăm distanţa faţă de Craiova, vom încerca să câştigăm la Cluj, să ne apropiem mai mult şi să fie o luptă interesantă în retur. Dacă o să câştigăm la CFR Cluj, automat ne gândim la titlu. Rămâne de văzut, nu pot să spun înainte de meci. Vom avea nevoie şi de puţină şansă. Putem câştiga, după părerea mea„, a spus Tănase după FCSB – FC Voluntari 4-0, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB, ”testul de maturitate” al roș-albaștrilor
  • Ilie Dumitrescu avertizează înainte de ”finala” pentru titlu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și