Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Toni Petrea trece în plan secund Supercupa României: "Principalul obiectiv rămâne campionatul”. Vedetele care vor absenta din derby

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 aprilie 2021, 13:23

CFR Cluj – FCSB | Toni Petrea trece în plan secund Supercupa României: "Principalul obiectiv rămâne campionatul”. Vedetele care vor absenta din derby

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, înainte de Supercupa României

FCSB n-a mai luat titlul din 2015. De atunci, rivala CFR Cluj a cucerit trei campionate la rând. Două dintre acestea au fost în detrimentul roș-albaștrilor, care au terminat pe locul secund. Toni Petrea nu-și permite un deznodământ similar și în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Supercupa României | Toni Petrea: "Principalul obiectiv rămâne campionatul"

”Orice antrenor, orice jucător își dorește trofee și implicit și Supercupa României. Pentru noi este un obiectiv. Încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului, care, cu siguranță, va veni ambiționată. 

”Cred că va fi un meci disputat sub alte auspicii, ținând cont că se va decerna un trofeu  în urma rezultatului final. Ambițiile și orgoliile sunt la fel de mari. (…) Principalul obiectiv rămâne campionatul”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj.

În mod tradițional, Supercupa se joacă înainte de startul sezonului. Condițiile impuse de pandemie au făcut ca meciul să fie mutat tocmai în luna aprilie. Partida va fi fără spectatori și se va desfășura pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

FCSB n-a mai jucat pentru Supercupa României din 2015, când pierdea cu 0-1 în fața lui ASA Târgu Mureș. Roș-albaștrii au cucerit ultima oară acest trofeu în 2013, după 3-0 cu Petrolul Ploiești. De cealaltă parte, CFR Cluj a disputat Supercupa în 2019, însă a pierdut cu 0-1 în fața Viitorului. Ardelenii au câștigat ultima dată trofeul în 2018. 

Reclamă

Supercupa României | FCSB, absențe importante înaintea meciului cu CFR Cluj

FCSB nu va putea conta pe Andrei Miron și Darius Olaru, ambii accidentați în ultimul meci de campionat, scor 1-1 cu Sepsi. Petrea se teme din cauza absențelor celor doi.

”Din păcate, nu ne vom putea baza pe serviciile lui Miron și Olaru, în următoarele două sau trei săptămâni. Sperăm la o revenire a lor mai rapidă. Sper ca cei ce îi voi înlocui să o facă cât mai bine și exprimarea echipei să nu aibă de suferit și, cu atât mai mult, rezultatele”, a mai spus Toni Petrea.

Darius Olaru este printre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon, cu 6 goluri și 2 assist-uri în 26 de meciuri de Liga 1. El a marcat și în ultimul meci direct dintre FCSB și CFR Cluj, încheiat 3-0 pe Arena Națională. De cealaltă parte, Miron este unul dintre preferații lui Petrea pentru postul de fundaș central. Supercupa României se joacă joi, 15 aprilie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și