Închide meniul

CFR Cluj – Gaz Metan 2-1. Remontada” spectaculoasă reușită de echipa lui Dan Petrescu. Claudiu Petrila, omul meciului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 19:50

CFR Cluj – Gaz Metan 2-1. Remontada” spectaculoasă reușită de echipa lui Dan Petrescu. Claudiu Petrila, omul meciului

CFR Cluj - AZ Alkmaar

Hepta

Yuri a deschis scorul pentru Gaz Metan încă din minutul 13. Fundașul lui Poenaru a reluat din alunecare, din interiorul careului, și l-a învins pe Bălgrădean, moment în care Dan Petrescu și-a pus mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a schimbat însă în repriza a doua. Petrila a adus egalarea pentru CFR în minutul 46, pentru ca tot el să paseze decisiv la golul de 2-1, reușit de Deac, în minutul 59.

S-a terminat 2-1 pentru CFR, care s-a distanțat la 9 puncte în fruntea Ligii 1. De cealaltă parte, Gaz Metan este pe locul al 14-lea.

CFR Cluj – Gaz Metan 2-1

Min 90: Final de meci! CFR Cluj – Gaz Metan 2-1! Încă o victorie pentru campioana României.

Min 59: GOOOL Deac! CFR – Gaz Metan 2-1! Ciprian Deac a marcat din interiorul careului cu un șut la firul ierbii, după o pasă a lui Claudiu Petrila.

Reclamă

Min 46: GOOOL Petrila! CFR – Gaz Metan 1-1! Claudiu Petrila a marcat din nou pentru campioana României, după ce a înscris și în poarta danezilor de la Randers, în Conference League

Min 45: Pauză în Gruia. CFR Cluj este condusă cu 1-0.

Min 35: Ocazie pentru CFR Cluj! Petrila a șutat din voleu, dar nu a prins cadrul porții.

Reclamă 4 / 0/3

Min 13: GOOOL Yuri! CFR – Gaz Metan 0-1! Yuri a deschis scorul pentru Gaz Metan cu un șut din alunecare, din interiorul careului.

Min 1: A început meciul

CFR CLUJ: Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Burcă, Camora – Culio, Bordeianu, Deac – Chipciu, Debeljuh, Petrila
REZERVE: Hindrich, Fl. Ștefan, Graovac, Boateng, Sigurjonsson, Păun, Gîdea, Omrani, Alibec
ANTRENOR: Dan Petrescu

GAZ METAN MEDIAȘ: Vâlceanu – De Moura, Yuri, Horj, Trif – Alceus, Francisco Junior – Horșia, Deaconu, Chamed – Morar
REZERVE: Buzbuchi, Velisar, Steau, I. Filip, Lixandru, D. Iancu, Grădinaru, Irobiso, Sarr
ANTRENOR: Ilie Poenaru

Dan Petrescu se teme de Gaz Metan Mediaș

Din ce mi s-a spus, meciurile cu Mediaș au fost foarte, foarte grele, au fost așa, un derby mereu, s-au întâmplat lucruri multe. Cât am fost eu antrenor la CFR, mereu a fost. Din păcate pentru noi, anul trecut am pierdut, cred că acum va fi un meci greu, încins, ei sunt într-o formă bună, de când a venit antrenorul nou nu au pierdut, se pare ca i-a pus pe picioare și a scos maxim din ce are la dispoziție.

Cred că e puțin mincinos campionatul cu unde sunt ei acolo, au pierdut nemeritat cu Craiova, la fel și cu FCSB. Au bătut Rapidul în deplasare și au pierdut cu Farul, cu 1-0. Deci, toate meciurile pe care le-au avut în deplasare cu formațiile de playoff, le-au pierdut foarte greu. În momentul de față sunt într-o forma fizica buna, s-au mobilizat altfel de cand cu noul antrenor.

Au reusit să găsească formula ideală, două meciuri au jucat cu același prim 11 și aceleași schimbări. Acum noi trebuie să vedem daca ne-am refăcut, pentru că nu e ușor să joci din două în două zile cum o facem noi și sper să aleg primul 11 cel mai inspirat și să fiu inspirat și la schimbări, eu zic că acolo se va face diferența mâine, la schimbări, dacă vor reuși să intre și să schimbe meciul, cum au făcut cu Randers. Va trebui să vedem azi la antrenament cum se simt, pentru că la meciul cu Randers s-a alergat foarte mult”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă

Înaintea confruntării din Gruia, CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 27 de puncte, în timp ce Gaz Metan ocupă poziția a 14-a, cu 8 puncte.

Recomandări
  • CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 2-1
  • Dan Petrescu l-a învins pe lie Poenaru

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și