Închide meniul

CFR Cluj, greu de oprit din drumul spre un nou titlu. Distanţă uriaşă faţă de FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iunie 2020, 18:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

CFR Cluj, greu de oprit din drumul spre un nou titlu. Distanţă uriaşă faţă de FCSB!

Profimediaimages

CFR Cluj s-a distanţat la 7 puncte de FCSB

Roş-albaştrii nu găsesc soluţii atunci când joacă în Gruia. Ultima victorie datează din 2014, când Cristi Tănase înscria golul victoriei. Vasile Miriuţă era atunci pe banca gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, la 7 puncte în spatele lui CFR Cluj

Vicecampionii României nu găsesc soluţii nici măcar în ofensivă. În ultimele trei deplasări la Cluj sunt fără gol marcat, cu toate că s-au bazat pe jucătorii pe care Gigi Becali cere zeci de milioane de euro. Florinel Coman, Dennis Man şi Florin au fost de fiecare dată titulari.

Programul lui FCSB în următoarele trei etape:
FCSB – Gaz Metan Mediaş
Astra – FCSB
FCSB – FC Botoşani

Programul lui CFR Cluj în următoarele trei etape:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Astra – CFR Cluj
CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și