Închide meniul

CFR Cluj, lovitura finalului de an! „Perla” lui Dan Petrescu este dorită în Bundesliga. Suma uriașă pe care o poate încasa Neluțu Varga

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 decembrie 2021, 12:24

CFR Cluj, lovitura finalului de an! „Perla lui Dan Petrescu este dorită în Bundesliga. Suma uriașă pe care o poate încasa Neluțu Varga

Claudiu Petrila, dorit în Bundesliga

Profimedia

CFR Cluj, lovitura finalului de an

Claudiu Petrila a avut prestații foarte în actualul sezon, iar Hertha Berlin, ocupanta locului 11 din Bundesliga, este interesată de fotbalistul campioanei României, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată scrie că nemții i-au propus fotbalistului un salariu de 800.000 de euro pe an. De asemenea, echipa patronată de Neluțu Varga poate obține o sumă cuprinsă între 5 și 6 milioane de euro.

Cotat la 1.1 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Claudiu Petrila a bifat 24 de apariții pentru ardeleni, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 3 pase decisive.

Citește și:

Claudiu Petrila, savuros după ce a reuşit un gol şi un assist

Claudiu Petrila a avut o reacţie savuroasă după ce a făcut show în tricoul campioanei României. Mijlocaşul de 20 de ani a reuşit un gol şi un assist în CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, scor 2-1.

„Cred că pot şi mai mult, pot să dau şi două goluri pe meci. Dar merge şi aşa! În prima repriză am intrat moi, am avut o ocazie, dar e bine că ne-am revenit după şi am câştigat.

Reclamă

În campionat suntem bine, din păcate în Conference League mai avem de mulţit. Asta e„, a declarat Claudiu Petrila după CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 2-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și