Închide meniul

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, deși croatul este golgheterul Ligii 1

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 12:51

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, deși croatul este golgheterul Ligii 1

Marko Dugandzic, mesaj clar despre un transfer la FCSB

Marko Dugandzic / Hepta

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, deși croatul este golgheterul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Gugandzic a înscris un nou „hat-trick” în Rapid – FC Voluntari, 4-1, și a devenit cel mai bun marcator din campionat, cu 15 reușite.

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, deși croatul este golgheterul Ligii 1

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, nu regretă plecarea lui Dungandzic la Rapid. Croatul a fost transferat de clubul bucureștean de la CFR Cluj în vară pentru 400.000 de euro. Atacantul nu dat același randament pentru formația din Gruia, motiv pentru care ardelenii l-au lăsat să plece fără să stea prea mult pe gânduri.

„Și noi avem jucători la CFR care dau mai multe goluri decât la alte echipe pe la care au fost. Nu e un regret că a plecat. Nu s-a acomodat aici la CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Cristi Balaj a anunțat în ce stare e gazonul din Gruia înainte de CFR Cluj – FCSB: „A nins ca în Frații Grimm!”

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat în ce stare se prezintă gazonul din Gruia înaintea meciului cu FCSB. Vremea ar putea să pună probleme serioase derby-ului.

Reclamă

Cristi Balaj a dezvăluit că instalanția de încălzire de la stadionul CFR-ului funcționează perfect și, în cazul în care nu vor mai fi ninsori abundente, gazonul se va prezenta în condiții optime.

”Stadionul a fost verde, impecabil. La o oră după ce a fost gata curățat, a început să ningă ca în Frații Grimm. Toată echipa, galeria a venit. Trebuie să bagi cu lopata.

A fost și el (n.r – Ioan Varga, finanțatorul echipei) la stadion să vadă. Facem tot ce depinde de noi. Acum mai e zăpadă.

Reclamă 4 / 0/3

Drenajul este foarte bun, încălzirea funcționează perfect. Drenajul este impecabil. Terenul va fi foarte bun dacă nu va ninge. A fost impecabil. L-am finisat. Aveam grijă cu lopata în mână.

Cel mai sănătos ca să protejezi gazonul e cu lopata. Va fi greu meciul că e rece. N-ai ce să faci”, a spus Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și