Închide meniul

CFR Cluj pregăteşte o revenire bombă! Cu cine negociază chiar dacă l-a confirmat pe Marius Şumudică

Antena Sport Publicat: 22 august 2021, 15:55

Reclamă
CFR Cluj pregăteşte o revenire bombă! Cu cine negociază chiar dacă l-a confirmat pe Marius Şumudică

Fanii susţin că Marius Şumudică rămâne antrenorul echipei

Hepta

Conform gsp.ro, oficialii feroviarilor sunt în discuţii avansate cu Dan Petrescu, cel care ar fi tentat să revină la echipa cu care a câştigat trei titluri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, în locul lui Marius Şumudică la CFR Cluj

Chiar dacă Şumudică are punctaj maxim după primele 6 etape, ratarea Champions League şi Europa League îl va costa pe Şumudică. Mai ales după ce ardelenii au fost umiliţi în play-off-ul EL de Steaua Roşie Belgrad (0-4).

O altă problemă pe care ar avea-o Şumudică este un duel cu vestiarul după declaraţiile tari de la Belgrad, prin care i-a criticat dur pe fotbalişti.

De partea cealaltă, „Bursucul” este liber de contract din februarie, atunci când a plecat de la Kayserispor.

„După plecarea mea cred că problemele sunt mari la CFR Cluj. Se vede… (De ce ai plecat?) A fost o problemă internă, ca în România. Când cineva prinde prea multă putere, sunt foarte mulţi oameni geloşi. Nu am mai avut încredere în cineva din club, nu mi-a mai dat încrederea necesară şi am simţit că nu mai e momentul să stau. Trebuie să mai simtă şi alţi antrenori.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că şi-au dat seama că au greşit faţă de mine, cei de acolo, cred! Şi mie mi-a părut puţin rău pentru că mă ataşasem, vă daţi seama. Am stat într-un oraş foarte frumos, am plecat şi cetăţean de onoare de acolo… deci nu am plecat cu mâna goală, ci cu trofee şi cu medalii şi cu amintiri superbe. Oricum, Clujul rămâne una dintre casele mele şi sigur mă voi întoarce acolo!„, i-a spus Dan Petrescu lui Dan Chişu.

 

Reclamă

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

14:45

Mircea Lucescu, mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului: „Să-l sărbătorim mâine”! Ce a spus despre meciul cu Ucraina

14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și