Închide meniul

CFR Cluj, pregătită de boicot dacă FCSB nu intră în carantină. "Nu există loc de interpretări, trebuie respectată legea!". Amenințările ardelenilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2021, 9:16

CFR Cluj, pregătită de boicot dacă FCSB nu intră în carantină. "Nu există loc de interpretări, trebuie respectată legea!". Amenințările ardelenilor

SportPictures / Paul Ursachi / SportPictures via Hepta

CFR Cluj vrea să o vadă pe FCSB în carantină

Marius Bilașco este sigur că, pentru a respecta legea, roș-albaștrii trebuie să stea 14 în izolare. Șeful departamentului de scouting al grupării din Gruia anunță că și CFR a avut programată o plecare în Turcia. A ajuns să piardă o sumă importantă de bani ca urmare a indicațiilor primite de la DSP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj cere ca FCSB să intre în carantină

Suntem curioși să vedem cum se va soluționa această situație. Dorința noastră a fost să ne pregătim în condiții bune și să facem un cantonament în străinătate, dar am ales să respectăm legea și am rămas în țară. Am avut dat un avans pentru un cantonament tot în Turcia, pe care l-am pierdut. A fost vorba de vreo 15.000 euro. Ni s-a transmis, de la DSP, că la întoarcere vom intra în carantină.

Am ales să respectăm legea, dar asta nu înseamnă că suntem proști. Am văzut că domnul Gigi Becali a spus că toți cei care au rămas în țară nu s-au gândit la un cantonament afară. Noi ne-am gândit, dar am ales să respectăm legea. Cred că am procedat corect și în spiritul legii, pentru că toți trebuie să o respectăm.

Eu cred că nu există loc de interpretări, nu văd unde poate fi o breșă, ca tu să fentezi legea. Dacă FCSB nu va intra în carantină și se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom alege să mergem și noi undeva, într-o țară din zona galbenă sau roșie. Fără a avea vreo problemă în momentul întoarcerii în țară”, a declarat Marius Bilașco la PRO X.

Cum s-a pregătit FCSB pentru a evita carantinarea

Conform surselor AS.ro, FCSB are toate documentele necesare pentru a demonstra că s-au respectat toate normele de protecţie. Astfel, delegaţia roş-albaştrilor va prezenta la revenirea în ţară documente de la Guvernul Turciei, care să ateste faptul că hotelul în care a fost cazată este sută la sută sigur.

Reclamă

Roş-albaştrii vor prezenta şi un document de la hotel, prin care să dovedească faptul că au stat izolaţi, nu au luat contact cu nimeni, au purtat mască şi au urmat tot protocolul de siguranţă.

Sursele AS.ro au confirmat faptul că echipa lui Gigi Becali va prezenta la revenirea în ţară şi un document prin care să demonstreze că a participat la o competiţie sportivă. Toate aceste măsuri s-au luat după ce Raed Arafat le-a transmis celor de la FCSB că dacă vor prezenta toate documentele, nu vor intra în carantină.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și