Închide meniul
Foto

CFR Cluj putea primi penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ciprian Deac, faultat în careu de Vătăjelu! Istvan Kovacs l-a înfuriat pe Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2021, 22:46

CFR Cluj putea primi penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ciprian Deac, faultat în careu de Vătăjelu! Istvan Kovacs l-a înfuriat pe Edi Iordănescu

Captură Digi Sport

Ciprian Deac a fost faultat de Bogdan Vătăjelu

În minutul 23, fundaşul stânga al oltenilor a pierdut controlul balonului şi a încercat să îşi repare greşeala şi să îl blocheze pe decarul liderului din Liga 1. A intrat prin alunecare la picioarele lui golgheterului de la CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj putea primi penalty în derby-ul cu Universitatea Craiova

Intervenţia a avut loc chiar pe linia de 16 metri, dar „centralul” a considerat că Vătăjelu nu a faultat. Pe reluări s-a văzut că Kovacs a greşit şi că CFR Cluj ar fi trebuit să primească un penalty.

Istvan Kovacs a fost criticat şi după meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, când a fost în prim-planul unui moment controversat la Craiova. Roş-albaştrii puteau beneficia de un penalty după duelul dintre Bancu și Niță, în minutul 6. Contactul a fost evident, dar centralul nu a arătat punctul cu var.

A fost o fază atipică, în care jucătorul de la FCSB șutează către poartă, iar apoi Bancu, prin alunecare, încercând să îl deposedeze, îl lovește în călcâi, în piciorul de sprijin, astfel provocându-i căderea.

Oriunde am pune pe terenul de joc, la mijloc sau în altă parte, această fază, s-ar sancționa cu lovitură liberă. Fiind în suprafața de pedeapsă, este penalty”, a declarat atunci Marius Avram.

Reclamă

Reacția lui Gigi Becali după arbitrajul lui Istvan Kovacs

Gigi Becali a avut o reacţie după meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Patronul FCSB l-a cauţionat pe Istvan Kovacs la faza la care ar fi trebuit să acorde penalty.

Gigi Becali nu l-a pus la zid pe Istvan Kovacs, după ce nu a acordat penalty pentru FCSB. Spre deosebire de patron, Florin Tănase a dat de pământ cu arbitrul derby-ului.

Acolo este eliminare şi roşu. Numai că este o fază rapidă. Când greşeşte omul, e clar că nu a greşit intenţionat. Nu e vorba de ultimul atacant. Este de roşu pentru că îi calcă glezna. Părerea mea este că e atac brutal. Pe Kovacs îl scot din ecuaţia asta. La aia cu Camora nu îl uit în viaţa mea„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 6, puştiul Adrian Niţă a scăpat singur cu Mirko Pigliacelli, după ce a primit o pasă genială de la Olimpiu Moruţan. Reluările TV au arătat că Adrian Niţă a fost lovit în picior de Nicuşor Bancu, într-un moment în care mingea se afla în joc. „Centralul” Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și