Închide meniul

CFR Cluj – Randers 1-1 | „Am făcut de 10 ori acelaşi corner!” Dan Petrescu, supărat după ce campioana a primit gol din fază fixă. Ce a spus despre revenirea lui Alibec şi golul lui Petrila

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 22:24

CFR Cluj – Randers 1-1 | „Am făcut de 10 ori acelaşi corner! Dan Petrescu, supărat după ce campioana a primit gol din fază fixă. Ce a spus despre revenirea lui Alibec şi golul lui Petrila

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

CFR Cluj a obţinut primul punct în grupele Conference League, Petrila a egalat, după ce Randers a condus la pauză.  Dan Petrescu a fost supărat că faza la care campioana României a primit golul de la Kamara a fost repetată la ultimul antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Dan Petrescu, după CFR Cluj – Randers 1-1

E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Ați văzut cum a decurs în prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner. Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că din cornerul ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat. L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar.

Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcam. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua. Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa.

Culio a intrat foarte bine, știam că dacă va intra fresh Costache va reuși să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel arăta jocul. Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față”, a spus Dan Petrescu, conform sport.ro.

CFR Cluj – Randers 1-1. Campioana este ultima în grupă

Acesta a fost primul punct din istorie obţinut de o echipă românească în grupele Conference League. În prima etapă, CFR Cluj a pierdut partida cu Jablonec. În celălalt meci al grupei din această etapă, Alkmaar a învins-o cu 1-0 pe Jablonec. Următoarea partidă a campioanei va fi cu AY Alkmar.

Reclamă

Cum arată clasamentul în grupa CFR-ului din Conference League

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și