Închide meniul

CFR Cluj – Randers 1-1 | „Îmi e ciudă că nu am reușit să marchez!” Andrei Burcă, supărat că nu a reuşit să dea gol. Marea problemă a campioanei: „Au venit şi jucători noi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 22:06

CFR Cluj – Randers 1-1 | „Îmi e ciudă că nu am reușit să marchez! Andrei Burcă, supărat că nu a reuşit să dea gol. Marea problemă a campioanei: „Au venit şi jucători noi!

Andrei Burcă a

Andrei Burcă, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Campioana României a suferit mult în fața danezilor, care au condus cu 1-0 la pauză. Claudiu Petrila, intrat de pe bancă, a înscris golul care a salvat un punct pentru echipa lui Dan Petrescu. Şi Andrei Burcă a avut o ocazie bună de a marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E important că am acumulat un punct, au fost multe schimbări în echipă, s-a văzut. Consider că am făcut o partidă bună, am avut ocazii, situații de poarta. Au jucat și bine, a fost un meci deschis, pe contre. Plecăm cu regretul că putem obține cele trei puncte, în schimb asta ne motivează pentru următoarele meciuri.

Încă nu suntem omogeni, au venit și jucători noi, s-a întors și ”Mister”. Cred că începem să ne intrăm în ritm, trebuie să mai lucrăm la toate capitolele. Suntem pe ultimul loc în grupă, mai avem de muncit. Vine AZ Alkmaar, ne luptăm pentru fiecare punct. 

Îmi e ciudă mie că nu am reușit să marchez. Nu știu dacă a fost sau nu penalty. Cred că am controlat jocul, am avut situații bune”, a spus Burcă, conform sport.ro.

Pentru CFR Clul, acesta este primul punct obţinut în grupele Conference League. În prima etapă, CFR Cluj a pierdut partida cu Jablonec. În celălalt meci al grupei din această etapă, Alkmaar a învins-o cu 1-0 pe Jablonec.

Reclamă

Cum arată clasamentul în grupa CFR-ului din Conference League

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și