Închide meniul

CFR Cluj, reacție categorică după ce Billel Omrani a fost sunat de Gigi Becali: „Oferta este mare. Nu facem licitație la contract”. Ce își dorește atacantul francez

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 8:36 / Actualizat: 11 februarie 2022, 10:14

CFR Cluj, reacție categorică după ce Billel Omrani a fost sunat de Gigi Becali: „Oferta este mare. Nu facem licitație la contract. Ce își dorește atacantul francez

Billel Omrani a fost ofertat de Gigi Becali

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Cinci goluri a înscris Omrani în acest sezon și are o cotă de piață de 1.6 milioane de euro. Atacantul de 28 de ani cere un salariu uriaș, iar conducătorii lui CFR Cluj anunță că nu își doresc să intre la o licitație cu Gigi Becali. Cristi Balaj are convingerea că Dan Petrescu îl poate convinge pe Omrani să rămână în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani, ofertat de Gigi Becali. Reacția șefilor de la CFR Cluj

Președintele liderului din Liga 1 a anunțat care este marea diferență între ofertele făcute de CFR Cluj și FCSB.

Cei de la FCSB, atâta timp cât discută cu un jucător aflat în ultimele șase luni de contract și anunță clubul, nu procedează cu nimic greșit. La fel am făcut cu Braun, cu Roger. Singura diferență este că noi am făcut oferte scrise, nu verbale, prin intermediul presei. Atâta timp cât ne-au anunțat, cei de la FCSB nu au greșit cu nimic

CFR Cluj i-a făcut o ofertă lui Omrani. Discuţia a fost de faţă cu Dan Petrescu, care a reuşit să-l aducă pe Omrani la un nivel înalt, el are metodele lui. E o relaţie specială din partea lui Dan Petrescu şi Omrani, îşi petrec după-amiezi împreună, merg la recuperare. Dan Petrescu i-a promis că îl va sprijini să aibă un contract mai bun, nu doar la CFR.

Cristi Balaj: „Oferta noastră pentru Omrani este scrisă, față de cea verbală a celor de FCSB”

Din ce ştiu, dacă Omrani e să joace în România, doreşte să o facă doar la CFR şi urmăreşte un transfer în străinătate. Eu v-am prezentat doar nişte aspecte, sigur pot să fiu, doar în ceea ce ma priveşte.

Reclamă

E greu să vorbești de viitorul altor oameni. Oferta este mare. Indiferent de ce ofertă ar face FCSB, Omrani este jucătorul CFR-ului până în vară și este concentrat 100%. Nu facem licitație la contractul lui Omrani. Diferența este următoare: oferta noastră este scrisă, față de cea verbală a celor de FCSB. Omrani este un jucător sub contract, se simte bine după cum spune, și își dorește să lucreze în continuare cu Dan Petrescu. Îi place orașul. Iubita lui este studentă în Cluj, se simte foarte bine”, a declarat Cristi Balaj la looksport.ro.

480.000 de euro pe an le-a cerut Billel Omrani celor de la CFR Cluj ca să îşi prelungească înţelegerea cu echipa din Gruia. Ardelenii au refuzat să îi ofere un asemenea salariu, iar acum Gigi Becali a intrat pe fir. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este dispus să îi dea şi o primă uriaşă de instalare dacă semnează contractul. Este vorba despre 500.000 de euro.

Gigi Becali a spus că faptul că s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj l-a făcut să liciteze pentru Bilel Omrani. Visează să ajungă în Liga Campionilor cu Omrani în atac.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt dispus să dau bani. Nu eram dispus când eram departe în campionat, dar acum e doar un pas. Din vară să vină. Vedem ce mă înţeleg cu el la salariu”, a dezvăluit şeful celor de la FCSB, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Billel Omrani se află în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj și ar putea veni gratis la FCSB, la sfârșitul sezonului. Atacantul francez nu s-a înțeles până acum cu conducerea campioanei în privința prelungirii înțelegerii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și