Închide meniul

CFR Cluj rupe piaţa transferurilor! Mutare la miez de noapte. Clujenii îi fac toate poftele lui Marius Şumudică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2021, 11:19

CFR Cluj rupe piaţa transferurilor! Mutare la miez de noapte. Clujenii îi fac toate poftele lui Marius Şumudică

CFR Cluj rupe piaţa transferurilor! Mutare la miez de noapte.

Hepta

Conform gsp.ro, campioana din ultimii 4 ani va plăti 250.000 de euro pentru fundaşul care astăzi va efectua vizita medicală. Ivorianul de 22 de ani a venit la Botoşani la începutul lui 2021 şi a fost dorit chiar şi de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, CFR a făcut oferta concretă pentru stoperul de 1,81 metri, care devine astfel cel de-al treilea jucător din Liga 1 transferat în această vară de ardeleni, după Rachid Bouhenna şi Jonathan Rodriguez.

Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj, după un conflict cu Marius Şumudică

Marius Şumudică vrea un nou atacant, după ce Mario Rondon a fost dat afară. De altfel, antrenorul a lansat un atac dur la adresa lui Mario Rondon, care a plecat de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul român. Şumudică spune că atacantul are un caracter îndoielnic, iar despărţirea s-a produs în urma unei greşeli făcute de Rondon.

„Referitor la Rondon, sunt niște minciuni sfruntate. Nu vreau să fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a părăsit niciodată antrenamentul și martor mi-e toată lumea care a fost pregătire. El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discuție cu mine când a ajuns la Cluj”, a spus Şumudică.

9 goluri și 3 assist-uri a reușit Rondon în 41 de apariții în stagiunea precedentă pentru CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și