Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 0-1 | Valentin Costache, declarații halucinante după înfrângerea istorică: "Toată lumea mă ceartă și țipă la mine!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 mai 2021, 18:21 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:46

CFR Cluj – Sepsi 0-1 | Valentin Costache, declarații halucinante după înfrângerea istorică: "Toată lumea mă ceartă și țipă la mine!"

SportPictures / Dan George Ilinca / SPORT PICTURES via HEPTA

CFR Cluj - Sepsi 0-1

Valentin Costache a fost rezervă în meciul cu Sepsi. Edi Iordănescu l-a aruncat în luptă în minutul 46, dar jucătorul de 22 de ani n-a avut vreo realizare notabilă. Deși Andrei Chivulete a arătat 5 minute de prelungire, Costache e de părere că meciul trebuia prelungit și mai mult. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache, după CFR Cluj – Sepsi 0-1

"Un meci greu. În prima repriză nu prea am contat. În a doua repriză am avut ocazii mai multe. Ei ne-au prins puțin pe contraatac. Un meci foarte greu. Poate mai multe minute de prelungire, pentru că s-a jucat foarte puțin, a fost rupt meciul. S-a oprit meciul foarte mult, au stat pe jos. Eu, dacă fac asta, toată lumea țipă la mine. Felicitări băieților, au antrenor bun, și-au dat viața pe teren astăzi. Asta trebuie să facem și noi.

Noi nu ne gândim la asta. Vedeți și voi ce meciuri grele sunt. Ne gândim doar la noi și luăm meci cu meci. Nu trebuie să ne gândim ce fac ceilalți. Noi, dacă suntem bine, nu ne poate bate nimeni", a spus Valentin Costache, la Digi Sport, după CFR Cluj – Sepsi 0-1.

În acest sezon, Valentin Costache a bifat 25 de apariții în Liga 1, reușind să-și treacă în cont 4 goluri și o pasă decisivă. 

Valentin Costache a fost rezervă și în meciul din etapa precedentă, în victoria cu 1-0 împotriva celor de la Academica Clinceni. Ultimul gol în Liga 1 l-a reușit pe 1 martie, într-un 5-0 cu FC Argeș.

Reclamă

Sepsi, primul gol cu CFR Cluj după aproape 2 ani

Sepsi a reușit să deschidă scorul în meciul cu CFR Cluj grație reușitei lui Safranko. A fost primul gol al covăsnenilor în poarta lui CFR după o pauză de aproape doi ani. 1 an și 9 luni au trecut de când Sepsi înscria ultima dată împotriva lui CFR Cluj. Se întâmpla în august 2019, într-o remiză 1-1 înregistrată la Sfântu Gheorghe.

De atunci, CFR Cluj și Sepsi s-au mai întâlnit de alte patru ori. Niciodată covăsnenii n-au reușit să găsească drumul spre gol, până acum. Mai mult, echipa din Gruia a câștigat 3 partide în acest interval.

De altfel, Sepsi n-a bătut-o niciodată pe CFR Cluj de la momentul promovării în Liga 1. În 12 confruntări directe, covăsnenii au pierdut de 10 ori și au smuls două rezultate de egalitate. Doar trei goluri a reușit Sepsi să înscrie în poarta lui CFR Cluj. De cealaltă parte, feroviarii au marcat de 16 ori împotriva covăsnenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și