Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 2-0 | Emmanuel Culio, mesaj clar pentru rivale: „Suntem favoriți la titlu pentru că suntem echipă mare!” Ce a spus Rachid Bouhenna

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2021, 23:07

CFR Cluj – Sepsi 2-0 | Emmanuel Culio, mesaj clar pentru rivale: „Suntem favoriți la titlu pentru că suntem echipă mare! Ce a spus Rachid Bouhenna

Emmanuel Culio

Emil Vasilescu/SPORT PICTURES

Emmanuel Culio, mesaj clar pentru rivale după CFR Cluj – Sepsi 2-0

Veteranul Emmanuel Culio este cu gândul la un nou titlu. Mijlocașul a închis tabela în confruntarea cu Sepsi și a marcat primul gol după revenirea în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că echipa a jucat mult mai bine ca înainte. Asta pentru moral e foarte bine. La CFR Cluj tot timpul trebuie să câștigi. Presiunea e mare, trebuie să câștigi campionatul. Toată lumea vorbește, normal că se vorbește mult. Noi suntem bine cu Dan Petrescu.

Cred că echipa va fi din ce în ce mai bună. Acum suntem pe primul loc. La play-off se schimbă tot, acolo se vede cine e favorită pentru titlu. Normal că noi suntem favoriți pentru că suntem echipă mare. Trebuie să muncim mult să câștigăm campionatul”, a transmis Emmanuel Culio.

Despre victoria ardelenilor a vorbit și Rachid Bouhenna, fotbalistul care a deschis scorul în meciul cu Sepsi.

„A fost un moment mai dificil pentru că am pierdut în două meciuri. Încercăm să redevenim puternici. Aveam nevoie de aceste trei puncte. Muncim. E foarte bine pentru mine și pentru echipă că am marcat. Încă suntem pe primul loc. Ne doream să luăm maxim de puncte. Sunt fericit că am marcat. Acesta este fotbalul”, a spus și Rachid Bouhenna.

Reclamă
Citește și:

CFR Cluj – Sepsi 2-0 | Campioana s-a distanțat tot mai mult de rivalele FCSB și Universitatea Craiova

CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul care a încheiat etapa cu numărul 13 din Liga 1, s-a încheiat cu victoria ardelenilor, scor 2-0.

În Gruia, Bouhenna a deschis scorul cu o lovitură de cap, iar Culio a închis tabela. Argentinianul a ratat o lovitură de la 11 metri, dar a reușit să marcheze imediat după.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 33 de puncte și s-a distanțat la 8 puncte de Universitatea Craiova și la 9 de FCSB, care are un meci în minus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj – Sepsi 2-0
  • Emmanuel Culio, mesaj clar pentru rivale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și