Închide meniul

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2. Umiliță drastică pentru campioana României! Fanii i-au cerut demisia lui Marius Șumudică

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 23:25

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2. Umiliță drastică pentru campioana României! Fanii i-au cerut demisia lui Marius Șumudică

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

  • CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2
  • Fanii i-au cerut demisia lui Marius Șumdică

În minutul 53, Cristi Bălgrădean a ratat o degajare și a trimis mingea direct la un jucător de la Steaua Roșie, care a trimis balonul în poarta goală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 62, Deac a ratat un penalty. Apoi, în minutul 78, a fost eliminat Jonathan Rodriguez, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Pe final, unii dintre fanii clujeni au scandat: “Demisia”.

Reclamă

CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2

Min 90: Final de meci. CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad s-a terminat 1-2. Fanii i-au cerut demisia lui Marius Șumudică.

Min 76: Continuă seara de coșmar pentru CFR Cluj. Jonathan Rodriguez a fost eliminat după ce a primit două cartonașe galbene în doar 7 minute.

Reclamă

Min 61: Mai rău nu se putea! După gafa lui Cristi Bălgrădean, Ciprian Deac a ratat un penalty obținut de Debeljuh. Marius Șumudică l-a scos de pe teren la faza imediat următoare

Min 53: GOOL Steaua Roșie! Introdus la pauză în locul lui Arlauskis, Cristi Bălgrădean a ratat o degajare și a trimis mingea direct la un jucător de la Steaua Roșie. Acesta a trimis balonul în poarta goală.

Min 45+2: Ocazie pentru CFR! Păun a șutat în bară.

Reclamă 4 / 0/3

Min 34: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a marcat după o centrare a lui Valentin Costache

Min 24: Încă o ocazie pentru CFR Cluj! Sigurjonsson a șutat de la distanță, dar portarul sârbilor a respins în corner

Min 22: Ocazie pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a șutat în portarul advers dintr-o poziție bună din interiorul careului.

Min 4: GOOL Steaua Roșie! Katai l-a învins pe Arlauskis de la 11 metri.

Min 3: Incredibil! Penalty pentru Steaua Roșie Belgrad! Arbitrul a semnalizat un fault al lui Camora asupra lui Degenek.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, D. Ciobotariu, Graovac, Camora – Deac, J. Rodriguez, Sigurjonsson, Costache – Debeljuh, A. Păun
Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Omrani, Chipciu, Latovlevici, Tahiri, Petrila, Guessouma, Alibec, Cestor, Itu
Antrenor: Marius Șumudică

Reclamă

Steaua Roșie: Borjan – Gobeljic, Dragovic, Degenek, Rodic – Kanga, Sanogo, Ivanic – Ben Nabouhane, Katai – Pakvov
Rezerve: Popovic, Gordic, Gajic, Babic, Pankov, Petrovic, Krsticic, Nikolic, Erakovic, Diony, Srnic, Krstovic
Antrenor: Dejan Stankovic

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Arbitru: Michael Oliver (Anglia)

Denis Ciobotariu: „Nu au jucat wow. Eu cred în continuare în calificare. Am făcut un joc relativ bun”

Campioana României a suferit o umilinţă pe Maracana din Belgrad, fiind învinsă cu un 4-0 convingător. Românii au şanse doar teoretice să mai ajungă în grupele Europa League. Cu toate acestea, Denis Ciobotariu nu a abandonat lupta.

„O seară grea, o seară dificilă, venită pe greşelile noastre trebuie să fim mai atenţi. Cred că mai mult după golul 3 totul s-a terminat. Nu ştiu de unde au venit greşelile, nu au jucat wow, să zici „mamă ce fază au făcut.

Eu cred în continuare în calificare. La început, fanii fac o atmosferă frumoasă. La CFR se discută şi dacă pierzi un meci să dai antrenorul afară. Am făcut un joc relativ bun, cu toate că mi-e greu să zic asta la 4-0″, a spus Denis Ciobotariu, la Pro X.

Marius Șumudică s-a certat cu jucătorii după meciul tur

Marius Şumudică a trăit una din marile umilinţe ale carierei și a dat vina pe jucători pentru eșecul cu 0-4 de la Belgrad.

„Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri şi să luăm astfel de goluri. Era un meci echilibrat, după care le dăm cadou două goluri. Astea nu le pot antrena eu. Am luat goluri pe greşeli personale, suntem obosiţi, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârsta înaintată.

Nu l-am avut pe Păun, ieri s-a accidentat Chipciu. Mi-e ruşine ca antrenor la ce s-a întâmplat. Sper să aibă acelaşi sentiment şi jucătorii. Noi luăm un gol în minutul 5, după ce pierdem mingea în jumătatea noastră, au fază fixă, luăm gol.

E greu să marcă 4 goluri, e Science Fiction. Au câştigat toate duelurile unu contra unu, ei şi-au amânat şi meciurile interne. Le-am făcut cadouri”, a spus Şumudică, la Pro X.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”