Închide meniul

CFR Cluj transferă pe bandă rulantă. Încă doi jucători sub comanda lui Dan Petrescu: „Nu au fost gratis!”. Au cote de piață de peste 500.000 de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 8:05

CFR Cluj transferă pe bandă rulantă. Încă doi jucători sub comanda lui Dan Petrescu: „Nu au fost gratis!. Au cote de piață de peste 500.000 de euro

Dan Petrescu mai primește doi jucători la CFR Cluj

AS.ro

Campioana en-titre a reușit mutările chiar pe finalul perioadei de mercator. Cei doi brazilieni vin în Gruia pentru a se lupta la câștigarea titlului. Dan Petrescu va avea o concurență uriașă și va fi nevoit să lase, etapă de etapă, mai mulți jucători în afara lotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj i-a transferat pe brazilienii Yuri Matias și Roger

Președintele lui CFR Cluj a recunoscut că nu mai există niciun semn de întrebare și că sud-americanii au parafat contractele.

Cu Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului.

S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. Sumele nu au fost gratis şi sunt legate şi de performanţele pe care sperăm să le obţinem, cel puţin grupele Europa League”, a declarat Cristi Balaj pentru looksport.ro.

Oficialul liderului din Liga 1 s-a ferit să ofere mai multe detalii despre sumele de transfer. Pentru semnătura fundașului central Yuri s-a luptat cu Universitatea Craiova. Jucătorul adus de la Gaz Metan are 4 goluri și un assist în acest sezon. Fotbalistul de 27 de ani are o cotă de piață de 650.000 de euro.

Reclamă

Roger valorează, potrivit Transfermarkt, 550.000 de euro. Poate juca, la mijlocul terenului, pe toate posturile și a fost lăudat de mai multe ori de Dan Petrescu. Trei goluri și două pase decisive a reușit Roger pentru UTA, în această stagiune.

Ilie Poenaru a răbufnit după ce Yuri Matias a semnat cu CFR Cluj

Ilie Poenaru a vorbit despre faptul că Yuri Matias, unul dintre cei mai buni jucători de la Gaz Metan, nu a fost inclus în lot pentru meciul cu CFR Cluj. Brazilianul a semnat cu echipa lui Dan Petrescu chiar înaintea meciului direct.

Este un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă, atât CFR şi Universitatea Craiova şi-au arătat interesul pentru Yuri, nu e normal să transferi un jucător cu o zi înainte de meci. Practicile astea de pe la noi au fost şi se mai fac. Au trimis o ofertă de o săptămână pe mail, am refuzat oferta. Nu am fost de acord cu suma transmisă mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Au acceptat oferta pe care eu am trimis-o mai departe. A fost o presiune mare pe el. Astăzi îmi vine şi îmi spune că nu poate juca. S-a creat o presiune mare pe el. Cred că această presiune a venit din partea lor. Ştiau că el îmi dă un echilibru. E posibil să greşească şi nu vrea să se compromită.

Am decis să nu fie nici în lot, să îl las să stea acasă. Cred că dacă era în teren se schimba situaţia. Nu este ok ce se întâmplă şi nu mi se pare corect. Îi mulţumesc lui Yuri şi îi urez baftă lui la noul său club„, a reacționat Ilie Poenaru după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și