Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | „Penalty şi roşu! A fost clar ca lumina zilei!” Dan Petrescu, atac dur la arbitraje: „Mi se pare ciudat să fim arbitraţi aşa de când am venit eu!” Anunţ despre meciul din Cupa României

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 23:38

Reclamă
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | „Penalty şi roşu! A fost clar ca lumina zilei! Dan Petrescu, atac dur la arbitraje: „Mi se pare ciudat să fim arbitraţi aşa de când am venit eu! Anunţ despre meciul din Cupa României

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

După înfrângerile cu FC Botoşani şi Jablonec (scor 0-1), Dan Petrescu a obţinut prima victorie de la revenirea pe banca ardelenilor chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Andrei Burcă a marcat singurul gol la partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a făcut iureş după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 şi a atacat, din nou arbitrajul. Petrescu a cerut penalty după o intervenţie a lui Bancu asupra lui Manea, în minutul 72.

Nu am primit ce am meritat, un penalty ca ăla nu am mai văzut, a fost clar ca lumina zilei. Penalty şi roşu. Toată ţara a văzut, putea conta la scorul final. Trebuie să fie mai atenţi arbitri. Mi se pare ciudat să fim arbitraţi aşa de când am venit eu. Şi la Botoşani am avut două penalty-uri„, a fost discursul dur al lui Dan Petrescu.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 | Dan Petrescu şi-a lăudat jucătorii

Dan Petrescu şi-a lăudat jucătorii, după victoria obţinută în derby-ul cu Universitatea Craiova. Petrescu a spus că o parte dintre titulari nu vor juca în partida din Cupă, care se va disputa joi, la Craiova.

Am jucat cu o echipă în formă, cu toţi jucători valizi. Victoria este fantastică, este a jucătorilor. Am înscris un gol pe care l-am făcut de dimineaţă la antrenamente. E bine că am marcat.  Le-am spus jucătorilor că nu contează să fii înalt, ci să vrei mai mult şi să marchezi. Universitatea Craiova a avut ocazii şi se vede mâna lui Reghecampf. Echipa arată foarte bine acum. M-a surprins Costache, a făcut un meci foarte bun. Merită să fie la CFR, cu el în teren CFR Cluj a luat 4 campionate.

Reclamă

Joi nu veţi vedea o parte din jucătorii care au jucat acum. De când am venit la CFR, mereu am ieșit rapid. Nu vom merge să ne predăm, ci să jucăm, chiar dacă vor evolua alți fotbaliști, inclusiv copii. Suferim în atac, n-avem niciun atacant în afară de Costache. Toți care au jucat azi vor rămâne la Cluj!„, a mai spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu, cuvinte uriaşe despre Culio

Dan Petrescu a avut cuvinte uriaşe la adresa argentinianului Culio, care a izbucnit în plâns la interviul după derby-ul cu Universitatea Craiova. „E un caracter fantastic! Am mare încredere în el. Sigur nu va juca și în Cupă, nu suntem nebuni. Nu l-am schimbat mai devreme pentru că pierdeam inima echipei. A jucat foarte bine”, a mai spus antrenorul campioanei.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0. Dan Petrescu a câștigat duelul cu Laurențiu Reghecampf

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0. Dan Petrescu a câștigat duelul cu Laurențiu Reghecampf. Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Burcă, în minutul 20. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 24 de puncte şi este lider autoritar, în timp ce Universitatea Craiova se află pe locul 9, cu 13 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
Vezi toate știrile
Citește și