Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Camora a pus tunurile pe Ovidiu Haţegan: "Putea să dea două penalty-uri, dar suntem obişnuiţi cu el"

Dragoș Vasile Publicat: 24 aprilie 2021, 20:03

Reclamă
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Camora a pus tunurile pe Ovidiu Haţegan: "Putea să dea două penalty-uri, dar suntem obişnuiţi cu el"

Mario Camora este căpitanul lui CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora este dezamăgit după prima înfrângere de pe teren propriu din 2020 încoace, însă căpitanul clujenilor şi-a îndreptat atenţia către arbitraj. Acesta a pus tunurile pe Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că nu a vrut să dicteze două lovituri de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O înfrângere dureroasă pentru noi, în prima repriză echipa nu a jucat bine. Echipa a avut, în repriza a doua, multe ocazii. E o înfrângere dureroasă, trebuie să ne revenim cât mai repede pentru că nu s-a pierdut nimic. Ştiam toată importanţa meciului din această seară, am dorit să revenim pe primul loc şi să punem presiune pe adversari.

Mario Camora: "Poate şi arbitrii vor mai învăţa din greşeli"

Putea să dea şi două penalty-uri pentru noi. Dar suntem obişnuiţi cu domnul Ovidiu. Unul e clar, poate şi al doilea. Aştept să văd reluările. Poate şi arbitrii vor mai învăţa din greşeli", a declarat Camora la finalul meciului. 

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Lovitură de teatru în Gruia! Oltenii au reintrat în lupta la titlu

Oltenii au început în forţă duelul din Gruia. În prima repriză au avut nu mai puţin de 5 ocazii de gol, dintre care 4 au fost şuturi pe spaţiul porţii. Ivan a deschis scorul în minutul 27, după o fază fixă, "arma" preferată a clujenilor.

Reclamă

În repriza secundă, Runar Sigurjonsson a readus speranţele în tabăra ardelenilor. Islandezul a egalat în minutul 54, iar jucătorii lui Iordănescu au atacat în valuri. Totuşi, câştig de cauză au avut oltenii, care au dat lovitura în minutul 88, prin Tudorie, tot după o fază fixă.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul 2 în play-off, cu 38 de puncte şi aşteaptă deznodământul partidei FCSB – Sepsi. De partea cealaltă, Universitatea Craiova a spart gheaţa în play-off, după două remize consecutive, şi se află pe locul 3 în clasament, cu 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și