Închide meniul

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 | Oltenii se amuză după scandalul provocat de Edi Iordănescu: "Mi-ar fi fost rușine să cer penalty"

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2021, 5:22

Reclamă
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 | Oltenii se amuză după scandalul provocat de Edi Iordănescu: "Mi-ar fi fost rușine să cer penalty"

CFR Cluj - Universitatea Craiova

Hepta

La finalul meciului din Gruia, Edi Iordănescu și Marius Bilașco s-au plâns că CFR Cluj a avut cel puțin două penalty-uri neacordate. Pe de altă parte, tabăra Craiovei susține că arbitrajul lui Hațegan, cel bine cotat arbitru al României, n-ar trebui contestat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – Craiova 1-2 | Sorin Cârțu, despre arbitrajul lui Ovidiu Hațegan

"Nu comentăm problemele de arbitraj. Îi doare, dar a fost o partidă în care n-au arătat că merită să câștige. Puteau câștiga și ei, a fost bara lui Păun, dar și noi am avut două situații de unu-la-unu cu portarul la 1-1. Este păcat că se aduce în discuție așa ceva. Nu poți să dai penalty la acele faze", a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Sorin Cârțu s-a adresat chiar lui Ion Crăciunescu. Potrivit președintelui Universității, protestele vehemente de pe banca lui CFR Cluj sunt nefondate.

"E aiurea să comentăm aceste faze. Hațegan arbitrează într-o manieră de Champions League, dacă ajugem să-l contestăm… Sunt faze ușoare nașule (n.r Ion Crăciunescu). Nașule, dacă dădeai un penalty ca ăsta în perioada în care arbitrai, aveai mari probleme. Eu, ca fost fotbalist, mi-ar fi fost rușine să cer un penalty de genul ăsta", a mai spus Sorin Cârțu. 

Oividu Hațegan a arbitrat-o de cinci ori în acest sezon pe CFR Cluj. Bilanțul  clujenilor cu Hațegan la centru este următorul: două victorii, cu Hermannstadt și Sepsi, o remiză cu Craiova și două înfrângeri, cu FCSB și aceeași Craiova. 

Reclamă
Reclamă 4

 

CFR Cluj a încheiat o serie de patru meciuri fără înfrângere în Liga 1. Ultimul eşec l-a înregistrat luna trecută pe Arena Naţională, chiar cu FCSB, scor 0-3.

 Etapa viitoare, CFR  va juca tot acasă, cu FC Botoşani, după care o aşteaptă derby-ul din deplasare cu FCSB. De cealaltă parte, Craiova va juca cu roș-albaștrii chiar în următoarea etapă. 

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia
Citește și