Închide meniul

CFR Cluj – UTA 0-0. Încă un pas greșit făcut de echipa lui Dan Petrescu! FCSB, o nouă șansă să se apropie de lider. Criză la campioana României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 19:20

CFR Cluj – UTA 0-0. Încă un pas greșit făcut de echipa lui Dan Petrescu! FCSB, o nouă șansă să se apropie de lider. Criză la campioana României

CFR Cluj - UTA, LIVE SCORE pe www.as.ro

Hepta

CFR Cluj s-a încurcat din nou în lupta de la distanță cu rivala FCSB. Ardelenii au luat din toate pozițiile în meciul cu UTA. Nici apărarea n-a funcționat, iar Dan Petrescu a fost salvat de intervențiile puștiului Otto Hindrich.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a ratat o ocazie monumentală în minutul 36. Dangubic a încercat să înscrie cu capul, din șase metri, însă Hindrich a respins foarte bine. Laukzemis a ajuns la balon și reluat spre poartă, dar portarul ardelenilor a avut o altă intervenție spectaculoasă.

CFR-ul început ca din tun repriza a doua. În minutul 46, Omrani a cerut un penalty după un presupus henț în careu al lui Batha. În continuarea fazei, Neguț a șutat în bară.

Un minut mai târziu, Ciprian Deac a șutat pe lângă cu toată poarta goală, după un șut respins în față de Florin Iacob. Portarul UTA-ei a intervenit salvator și la un șut al lui Păun, pe care l-a respins în bară.

Ultima mare ocazie a meciului le-a aprținut celor de la UTA. Florin Ștefan a scos balonul din fața liniei porții după o lovitură liberă indirectă a arădenilor.

Reclamă

S-a terminat 0-0, iar CFR Cluj a ajuns la patru remize la rând în Liga 1 și este fără victorie în 2022. Echipa lui Dan Petrescu rămâne lider, dar FCSB se poate apropia la doar șase puncte, dacă o învinge pe Academica Clinceni. UTA a rămas pe poziția a zecea, dar s-a apropiat la trei puncte de play-off.

CFR Cluj – UTA 0-0

Min 90: Final de meci! URA – CFR Cluj s-a terminat 0-0

Min 67: Ocazie pentru UTA! Florin Ștefan a scos balonul din fața liniei porții după o lovitură liberă indirectă a arădenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min 60: Încă o ocazie pentru CFR Cluj! Florin Iacob a deviat în bară un șut de la distanță.

Min 47: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a șutat pe lângă cu toată poarta goală, după un șut respins în față de Florin Iacob.

Min 46: Asalt al CFR-ului la poarta UTA-ei! Omrani a cerut un penalty după un presupus henț în careu al lui Batha. În continuarea fazei, Neguț a șutat în bară.

Min 45. Pauză! Scorul este 0-0.

Min 36: Ocazie monumentală pentru UTA! Otto Hindrich a salvat-o de două ori pe CFR Cluj la aceeași fază. Dangubic a încercat să înscrie cu capul, însă Hindrich a respins foarte bine. Laukzemis a ajunsla balon și reluat spre poartă, dar portarul ardelenilor a avut o altă intervenție spectaculoasă.

Min 1: A început meciul

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Fl. Ștefan – Deac, Boateng, Itu – Neguț, Debeljuh, Sacko
Rezerve: Sava, Susic, R. Bălan, Bordeianu, Chipciu, Păun, Petrila, Omrani, Sg. Buș
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Isac, Batha – Roger, Miculescu, Dangubic – Laukzemis
Rezerve: Balauru, Dima, Medimorec, Baravykas, Vorobjovas, Mercioiu, Hrezdac, Otele, Pătlăgică
Antrenor: Ionuț Badea

Știrea inițială

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA

CFR Cluj a jucat sâmbătă seară, la Craiova, scor 1-1, iar următorul meci a fost programat marți seară, la Cluj. Dan Petrescu s-a plâns că CFR Cluj este dezavantajată de programul meciurilor.

„Nu înţeleg de ce ne grăbim, de ce jucăm atâtea meciuri în ianuarie, februarie. Punem meciurile unul peste altul… De abia am ajuns acasă şi trebuie să jucăm iar. Cum să-i motivez pe băieţi când noi avem meci?

Craiova joacă joi, noi jucăm marţi. Nu mi se pare foarte corect. Cei care fac programările sigur au ceva cu CFR. Nu poţi să ai meci mâine. Suntem şi cu moralul puţin afectat, după ce eşti egalat de trei ori, de două ori chiar în ultima fază a meciului”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu UTA.

CFR Cluj, trei etape fără victorie

CFR Cluj a încheiat anul trecut cu 9 victorii la rând în campionat, dar echipa lui Dan Petrescu a scăzut din turație în 2022. În primele trei jocuri, ardelenii nu au câștigat niciun meci și au primit gol de fiecare dată.

3-3 cu FCSB, 1-1 cu FC Botoșani și 1-1 cu Universitatea Craiova sunt rezultatele înregistrate de CFR Cluj în primele trei etape din acest an. De când e Dan Petrescu la Cluj, nu s-a mai întâmplat ca „Bursucul” să nu câștige timp de trei meciuri în Liga 1.

Recomandări
  • CFR Cluj – UTA 0-0
  • Echipa lui Dan Petrescu, fără victorie în 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și