Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys | Cristi Manea, eroul lui Șumudică din prima repriză! Fundașul campioanei a marcat și a salvat un gol ca și făcut la poarta lui Arlauskis

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 21:55

CFR Cluj – Young Boys | Cristi Manea, eroul lui Șumudică din prima repriză! Fundașul campioanei a marcat și a salvat un gol ca și făcut la poarta lui Arlauskis

Cristi Manea a cucerit cinci titluri consecutive cu CFR Cluj

Cristi Manea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / SportPictures / George Ilinca / Sport Picture via Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea, eroul lui CFR Cluj

A fost doar al doilea gol pentru Cristi Manea în tricoul CFR-ului. Precedentul a venit într-un meci de Liga 1 din stagiunea 2018-2019.

Manea și-a respectat și sarcinile defensive. Fundașul care va împlini curând 24 de ani a fost de netrecut în apărarea campioanei României.

Reclamă

Acesta și-a salvat echipa la o fază care părea compromisă. Un atacant de la Young Boys a rămas singur cu Arlauskis, după o gafă între Cestor și Camora. Manea a intervenit însă din spate, blocând șutul expediat spre poarta lui Arlauskis.

Cristi Manea vrea revanşa cu Young Boys Berna

Sezonul trecut, un eşec în Elveţia i-a costat pe clujeni ratarea calificării din grupele Europa League. Acum, Cristi Manea vrea să-și ia revanșa în fața celor de la Young Boys.

Reclamă

„Eu cred în karma. Nu a fost corect ce s-a întâmplat atunci (n.r. 1-2 în meciul retur, cu gol primit în minutul 90+3)”, a spus Cristi Manea, după meciul cu Chindia din ultima etapă de Liga 1.

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova