Închide meniul

CFR confirmă faptul că încă un jucător prezintă simptome de COVID-19! Campioana, replică pentru Craiova: "Opriţi-vă, sunteţi penibili!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 iulie 2020, 14:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

CFR confirmă faptul că încă un jucător prezintă simptome de COVID-19! Campioana, replică pentru Craiova: "Opriţi-vă, sunteţi penibili!"

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Jucătorii de la CFR

Cei de la CFR nu au trecut uşor peste atacurile venite din partea celor de la Universitatea Craiova şi au ţinut să le mulţumească celor de la LPF şi FRF pentru înţelegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comunicatul de presă remis de CFR

"CFR 1907 Cluj este o familie! O familie care împreună a construit un vestiar al campionilor.

Și de această dată, de la patronul clubului până la suporteri, suntem cu toții împreună. Am învățat acest acest lucru prin muncă și perseverență, valori după care ne-am ghidat mereu.

Fiind împreună și de această dată, ne este mult mai ușor să luptăm pe două fronturi, împotriva acestui adversar invizibil și totodată pe terenul de joc.

Așa cum am respectat mereu această competiție, am respectat și protocolul medical al FRF/LPF/MTS și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, a familiilor celorlalți implicați în munca de zi cu zi, precum și a întregii competiții, am decis să efectuăm un test suplimentar unui jucător care prezenta simptome. Prin acestă atitudine corectă, am încercat să ne protejam pe NOI și pe VOI!

Reclamă

CFR, alături de Adiţă Păun

Mai mult, noi, toți cei implicați în viața acestui club vă asigurăm că am făcut tot posibilul omenesc să evităm infectarea cu COVID19, am fost extrem de atenți și ne-am protejat, însă, din păcate, virusul a fost mai puternic decât noi. Suntem cu toții alături de Adrian Păun în aceste momente și îi dorim multă sănătate.

Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun.

CFR, replică pentru Sorin Cârţu

În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat.

Din păcate, asemenea persoane care au crescut într-un regim în care minciuna și tupeul au primat în obținerea unor foloase nemeritorii, nu se pot debarasa de aceste obiceiuri.

Considerăm că declarațiile unor foste glorii împlicate în acest fenomen sunt total lipsite de FAIR-PLAY.

Aceste declarații nu au cum să prevaleze în fața caracterelor adevărate care se călesc prin luptă!

Acelora dintre ei care încă mai au asemenea metehne, le spunem că acele timpuri au apus și nu fac altceva decât să cadă singuri în derizoriu.

Le aducem aminte faptul că atunci când NOI am fost pe primul loc, am spus public în nenumărate rânduri că echipa campioană trebuie decisă pe teren indiferent de situație.

Am spus asta pentru ca am știut mereu că tricoul de campion nu poate fi pătat de minciuni, ipocrizie și lașitate! Un tricou de campion va fi mereu prea strâmt pentru asemenea persoane.

Reclamă

CFR îşi doreşte finalizarea competiţiei pe teren

ADN-ul campionilor NU se formează în birouri prin vorbe, ci prin fapte! Se călește prin lupta cot la cot cu adversarul. Suntem conștienți că e greu pentru unii să înțeleagă ce înseamnă să fii campion!

A fi campion înseamnă să duci lupta până la capăt, înseamnă să nu renunți, să te ridici mai puternic atunci cand ești doborât. A fi campion înseamnă să te ghidezi și să respecți sloganul ,,FAIR-PLAY”.

Am condus acest campionat atâta vreme și am respectat competitorii. Avem dreptul să cerem respect, pentru ceea ce am dovedit pana acum!

Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor!

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal pentru întreg sprijinul oferit, dar și suporterilor noștri, tuturor cluburilor și persoanelor care ne-au transmis mesaje de susținere și încurajare în aceste momente!

Conducerea FC CFR 1907 Cluj", se arată în comunicatul postat de CFR pe pagina de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și