Închide meniul

CFR – FCSB | Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe accidentatul Miron în echipa lui Petrea. "Nu mai luăm pe nimeni"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 11:26

CFR – FCSB | Gigi Becali a anunţat cine îl va înlocui pe accidentatul Miron în echipa lui Petrea. "Nu mai luăm pe nimeni"

Hepta

Andrei Miron s-a accidentat şi ratează meciurile din următoarea lună

"Asta este, dacă s-a accidentat Miron, avem soluții. Va intra Nedelcu, care este bine acum, sau chiar Ovidiu Popescu. De aici trebuie să aleagă Petrea. Nu mai luăm pe nimeni, avem un lot bun, care trebuie să se descurce până la final", a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru şi Andrei Miron vor lipsi o lună de pe teren. Cei doi s-au accidentat în prima repriză a meciului cu Sepsi. În urma investigaţiilor medicale, Olaru şi Miron vor lipsi aproape o lună. Practic, cei doi vor rata toate meciurile din turul play-off-ului, dar şi Supercupa României cu CFR Cluj.

CFR – FCSB | Cum va arăta echipa lui Toni Petrea, în Supercupa României

Toni Petrea nu va putea conta pe Olaru și Miron, ambii accidentați, în timp ce Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Bordeianu, depistat pozitiv cu COVID-19, și Omrani, accidentat.

Fanii sunt de acord cu Gigi Becali, cel care anunţase că meciul cu CFR va fi un joc şcoală. "Toți suporterii ne dorim să câștigăm trofee, dar acum declarațiile lui Gigi Becali față de meciul cu CFR Cluj sunt acoperite. Toni Petrea trebuie să caute și alte solutii pentru că avem destul de mulți jucători accidentați. Știu și eu foarte bine care este situația la echipă și am vorbit și cu suporterii. Sper că vom trimite totuși o echipă foarte bună pe teren și vom reuși să câștigăm trofeul. Pentru acest meci chiar înțelegem situația.

Vreau să mai spun că îmi doresc să se dea drumul cât mai repede la suporteri pe stadioane. Arbitrii profită și de faptul că nu mai sunt suporterii în tribune si nu se mai concentrează aproape deloc. Dar mai bine spus nu le mai este frica că greșesc și nu mai simt presiunea noastră", a spus Mustaţă, citat de prosport.ro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și