Închide meniul

CFR – UTA 0-1. S-a detonat "bomba" în Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu, învinsă de nou-promovată în Gruia. Ioan Hora a înscris golul de trei puncte!

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 noiembrie 2020, 17:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

CFR – UTA 0-1. S-a detonat "bomba" în Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu, învinsă de nou-promovată în Gruia. Ioan Hora a înscris golul de trei puncte!

Dan Petrescu este în sfârșit fericit

Hepta

Ardelenii au ratat şansa de a se apropia la un singur punct în spatele liderului Universitatea Craiova. Au pierdut pentru a doua oară consecutiv pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul clujenilor se temea de COVID-19, iar noul virus a lovit echipa sa chiar înaintea confruntării din etapa a 11-a a Ligii 1. Hoban, Deac şi Ben Youssef au fost testaţi pozitiv. Cei trei riscă să rateze şi returul din Europa League, de joi, cu AS Roma.

CFR Cluj – UTA Arad 0-1

Min 75: GOOOLLL UTA! Ioan Hora a înscris cu un şut din marginea careului. A marcat chiar împotriva echipei în tricoul căreia a jucat timp de patru ani!

Min 51: Ocazie importantă UTA! Buhăceanu a şutat la colţul scurt, dar Cristi Bălgrădean a reuşit să respingă in extremis.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45: Pauză în Gruia.

Min. 42: Ocazie uriaşă CFR Cluj! Alex Chipciu a trimis un şut la care portarul advers a fost spectator, dar mingea a lovit bara transversală!

Min. 41: Erico da Silva a fost aproape de un autogol. Fără a fi pus sub presiune de jucătorii lui Dan Petrescu, a trimis spre propria poartă. Iacob a intervenit salvator.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 25: Alexandru Chipciu a avut o şansă importantă de a marca. A fost aproape de a profita de o eroare gravă din defensiva adversă. Rămas singur, la 7 metri de poartă, a trimis slab şi a iertat-o pe UTA

Min. 7: Ocazie CFR Cluj. Rondon a fost în poziţie ideală, dar a trimis slab şi Iacob nu a avut probleme în a reţine mingea.

Min. 1: A început meciul. Înainte de startul partidei au fost probleme cu instalaţia de nocturnă. Ora de start nu a fost afectată.

Echipele de start

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Ciobotariu, Burcă, Camora – Itu, Soares, Păun – Chipciu, Rondon, Pereira

Rezerve: Sandomierski, Debeljuh, Carnat, Costache, Djokovic, Aurelio, Latovlevici, Zunic

Antrenor: Dan Petrescu

UTA (4-2-3-1): Iacob – Roumpoulakou, Benga, Da Silva, Tomozei – Miculescu, Roșu, Albu, Tescan – Hora, Morar

Reclamă

Rezerve: I. Ilie, Bustea, Popescu, Melinte, Isac, Buhăcianu, A. Ioniță, C. Rus, Balauru

Antrenor: Laszlo Balint

Meciul va fi condus la centru de Iulian Călin. Acesta va fi ajutat la cele două linii de George Neacșu și Romică Bîrdeș.

Recomandări
  • CFR - UTA, live text pe AS.ro.
  • Probleme pentru Dan Petrescu înaintea jocului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și