Închide meniul

Chindia – Rapid 2-2 | Cristi Săpunaru anunță o „revoluție” în vestiar! „Să ne fie rușine, așa nu se mai poate!”. Avertisment dur al căpitanului. „Am fost penibili dacă am luat goluri așa”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2021, 23:17

Chindia – Rapid 2-2 | Cristi Săpunaru anunță o „revoluție în vestiar! „Să ne fie rușine, așa nu se mai poate!. Avertisment dur al căpitanului. „Am fost penibili dacă am luat goluri așa

Cristian Săpunaru. gol în FCSB - Rapid

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Săpunaru anunță că este exclusiv vina jucătorilor pentru ceea ce s-a întâmplat în partida din etapa a 16-a a Ligii 1. Le-a transmis un avertisment dur coechipierilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru, după Chindia – Rapid 2-2: „Trebuie să rezolvăm în vestiar, așa nu se mai poate!”

N-am mai văzut filmul ăsta, e prima oară. Trebuie să ne fie rușine. Să nu poți să câștigi cu doi oameni în plus. Nu s-a întâmplat nimic la pauză. Trebuie să rezolvăm în vestiar pentru că așa nu se poate. E vina jucătorilor, 100%.

La pauză era totul bine, după pauză s-a schimbat totul. Preferam să jucăm 11 la 11. Se va face o analiză, vom discuta în vestiar. Nu se mai poate așa. Suntem la Rapid, jucăm pentru această emblemă nu pentru noi. Sunt supărat pe toți„, a reacționat Săpunaru după Chindia – Rapid 2-2.

Fundașul de 37 de ani se așteaptă ca fanii să își manifeste supărarea după această remiză.

Suporterii sunt îndreptățiți să spună ce vor, dacă suntem penibili și luăm goluri așa. Atacăm cu toții și nu știm să ne apărăm. Am fost puțin cam egoiști la meciul ăsta. Nu mai pot să spun de salvarea de la retrogradare când suntem pe locul 5„, a spus Săpunaru.

Reclamă

Giuleștenii au avut un meci de coșmar în prima etapă a returului sezonului regulat. Au jucat o repriză în dublă superioritate numerică, dar nu au reușit să câștige și să urce pe podium.

Rapid a înscris golul de 2-2 în minutul 89, după o gravă eroare de arbitraj. Marzouk a punctat dintr-o poziție evidentă de ofsaid. Echipa lui Mihai Iosif a evitat in extremis înfrângerea și a ajuns la șase meciuri la rând fără eșec în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și