Închide meniul

Chindia – Universitatea Craiova 1-0 | Paul Papp nu îşi pierde speranţa şi continuă să se gândească la titlu. "Suntem foarte supăraţi, dar încă nu s-a pierdut nimic!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 februarie 2021, 19:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Chindia – Universitatea Craiova 1-0 | Paul Papp nu îşi pierde speranţa şi continuă să se gândească la titlu. "Suntem foarte supăraţi, dar încă nu s-a pierdut nimic!"

Hepta

Paul Papp, după Chindia - Craiova 1-0

Craiova are cel mai slab atac dintre pretendentele la titlu. Oltenii au marcat doar de 28 de ori în 25 de meciuri. În comparație, FCSB a înscris 49 de goluri, iar CFR Cluj are 31 de reușite. Paul Papp, omul care duce greul în apărarea Craiovei, a cerut mai mult de la coechipierii din ofensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia – Universitatea Craiova 1-0 | Paul Papp: "Ne-a lipsit golul"

"Cred că ne-a lipsit golul, din păcate. Suntem foarte supăraţi, am pierdut 3 puncte importante şi asta nu e bine. Încă nu s-a pierdut nimic, eu sunt ferm convins că se vor mai pierde puncte. Trebuie să ţinem capul sus, să jucăm bine şi să câştigăm", a declarat Paul Papp după Chindia – Craiova 1-0.

Paul Papp este încrezător că echipa lui va avea succes cu Marinos Ouzounidis pe bancă. Oltenii speră ca grecul să aducă titlul în Bănie după mai mult după 30 de ani. 

"Domnul Ouzounidis este antrenorul nostru, respectăm indicaţiile şi mergem înainte. Cred că are nevoie de timp pentru că au trecut doar 3 săptămâni şi timpul e scurt. Are o filosofie bună, e un antrenor cu experienţă şi trebuie să începem să câştigăm", a încheiat Paul Papp. 

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 1-0

A fost primul eșec pentru Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Antrenorul grec are două victorii (una în Liga 1 și una în Cupa României) o remiză și o înfrângere. 

Reclamă

Craiova rămâne pe locul trei în Liga 1 și la patru puncte în spatele rivalelor FCSB și CFR Cluj. Cele două echipe au și un meci mai puțin disputat. 

A fost prima prima înfrângere pentru Craiova în deplasare, în acest sezon de Liga 1. În total, formația din Bănie a pierdut de patru ori. 

De celalaltă parte, Chindia s-a apropiat la numai patru puncte de play-off. Formația lui Emil Săndoi a obținut prima victorie după cinci etape. Chindia, care a câștigat și în tur, a făcut "dubla" cu Craiova în Liga 1 !

Reclamă 4 / 0/3

Cele două echipe se vor întâlni și în "sferturile" Cupei României. În etapa următoare de Liga 1, Craiova va primi vizita lui Botoșani. Chindia se va deplasa la Sepsi Sf. Gheorghe. 

Recomandări
  • Chindia - Universitatea Craiova 1-0
  • Primul eşec al oltenilor în 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și