Închide meniul

Christian Eriksen, momente emoționante alături de Ionuț Radu și colegii de la Inter. Prima apariție publică după șocul de la Euro 2020

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 august 2021, 19:49

Christian Eriksen, momente emoționante alături de Ionuț Radu și colegii de la Inter. Prima apariție publică după șocul de la Euro 2020

Christian Eriksen a reînceput antrenamentele

Profimedia

„Ciao, ciao, ciao!” Acestea sunt cuvintele rostite de Eriksen care au schimbat radical atmosfera de la Inter. Danezul nu și-a mai văzut colegii de pe 23 mai, de la sărbătoarea titlului din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen, momente emoționante în cantonamentul Interului

De la ultima sa prezență la Milano, Eriksen s-a aflat la cotitura între viață și moarte. Danezul și-a făcut acum prima apariție publică de la tragicul incident de la Euro 2020.

Și un român a fost prezent la sărbătoarea primirii lui Christian Eriksen, Ionuț Radu. Cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat câteva vorbe.

Comunicatul lui Inter despre Christian Eriksen

În aceeași zi, Inter a emis un comunicat în care precizează că Eriksen este într-o stare excelentă.

Reclamă

”În această dimineață, Christian Eriksen a fost prezent la Appiano Gentile. El s-a întâlnit cu șefii clubului, antrenorul, coechipierii și staff-ul lui Inter.

Eriksen se simte bine și este într-o stare excelentă din punct de vedere fizic și psihic.

El va urma programul de recuperare stabilit de doctorii danezi la Copenhaga, cu toate testele clinice la zi pentru ca medicii de la club să fie informați”, se arată în comunicatul emis de reprezentații lui Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Christian Eriksen a fost resuscitat pe teren

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Mijlocaşul danez , victimă a unui stop cardiac la meciul cu Finlanda, a fost operat pentru instalarea unui defibrilator.

În Italia, conform protocolului Cocis (Comitetul organizator cardiologic pentru capabilitate sportivă), actualizat în 2017, situaţia este imposibilă, deoarece nu se poate face un sport de contact cu un defibrilator ataşat la inimă. Nu este o lege de stat, ci o indicaţie precisă pe care o oferă sistemul de sănătate prin centrele de medicină sportivă.

Profesorul Sanjay Sharma, care l-a avut sub observaţie pe Christian Eriksen pe vremea când acesta juca la Tottenham, a declarat agenţiei DPA că probabil mijlocaşul danez nu-şi va putea continua cariera profesionistă.

Potrivit lui Sanjay Sharma, profesor de cardiologie sportivă la o universitate din Londra, instituţiile din lumea fotbalului vor fi „foarte stricte” când vor stabili dacă Eriksen are voie sau nu să joace din nou.

„Nu ştiu dacă va mai juca vreodată fotbal. Poate suna brutal, dar Eriksen a murit câteva minute. Vor risca profesioniştii din domeniul sănătăţii să-l lase să moară din nou? Raspunsul este nu. Vestea bună este că va trăi, vestea proastă este că probabil este la sfârşitul carierei sale. Nu ar trebui să i se permită să joace în Marea Britanie, suntem foarte stricţi în acest sens”, a spus el.

 

Reclamă
Recomandări
  • Christian Eriksen, momente emoționante
  • Și-a vizitat colegii la Inter în cantonament

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și