Închide meniul

Cine arbitrează derby-ul FCSB – CFR Cluj! Gigi Becali a primit brigada de Champions League pe care a cerut-o

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2021, 17:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Cine arbitrează derby-ul FCSB – CFR Cluj! Gigi Becali a primit brigada de Champions League pe care a cerut-o

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj a câștigat ultimele 4 meciuri cu FCSB

  • FCSB - CFR Cluj se joacă vineri
  • Cine a fost delegat la meci

FCSB – CFR Cluj este derby-ul care fi stabili cine intră în play-off de pe primul loc. Comisia Centrală de Arbitri a delegat o brigadă de Champions League la cel mai tare meci al sezonului. Potrivit GSP, Ovidiu Hațegan, cel mai valoros arbitru al României de pe lista FIFA, a fost ales lui Vassaras.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali va fi mulțumit că a scăpat de Istvan Kovacs. FCSB a depus o cere oficială către CCA ca Kovacs să nu mai fie delegat la meciurile roș-albaștrilor.

Ovidiu Hațegan va arbitra FCSB – CFR Cluj

Ultimul meci condus de Hațegan a fost în Europa League. Centralul arădean a fost la centru în Slavia Praga – Rangers 1-1, duelul direct dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. 

Reclamă

În acest sezon, Hațegan a arbitrat-o pe FCSB de patru ori, iar pe CFR Cluj de două ori. Cele două rivale au câștigat de fiecare dată cu cel mai bun arbitru al României la centru. 

În total, Hațegan a condus 23 de partide în acest sezon: 5 în Champions League, una în Europa League, 2 în Nations League, una în Cupa României, 13 în Liga 1, una în calificările Champions League. De-a lungul acestor meciuri, arbitrul de 40 de ani a dictat patru penalty-uri. 

Reclamă

FCSB – CFR Cluj, derby-ul de titlu în Liga 1

FCSB și CFR Cluj sunt echipele care și-au disputat titlul în Liga 1 în ultimele sezoane. În 2018 și 2019, bucureștenii a terminat pe locul secund. Excepție face stagiunea precedentă, când roș-albaștrii au terminat doar pe locul 5.

Clujenii au câștigat ultimele trei ediții de campionat. Când s-au luptat cu FCSB pentru trofeu, diferența n-a fost niciodată mai mare de două puncte la finalul sezonului. 

FCSB nu și-a mai învins rivala de cinci meciuri. În acest interval, CFR Cluj a reușit să obțină patru victorii. 

Reclamă 4 / 0/3

Derby-ul de titlu dintre FCSB și CFR Cluj se joacă vineri, de la 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!