Închide meniul

Cine este, de fapt, Pablo Cortacereo și ce greșeli a făcut la Dinamo București

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 12:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:09

Cine este, de fapt, Pablo Cortacereo și ce greșeli a făcut la Dinamo București

Dinamo

Pablo Cortacero este conducătorul celor de la Dinamo

Dinamo a fost preluată, în acte, de Benel International SA, o firmă înfiinţată în urmă cu 4 ani. Compania are însă un acţionar unic, Global Necary IAM SA, o firmă înregistrată în Panama. Despre Global Necary IAM SA nu există însă prea multe detalii şi nu se ştie cine administrează firma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, dezvăluiri despre firma care a preluat Dinamo București

Cei din peluză, oameni care sunt dinamovişti, au verificat şi au văzut că în spatele lui Cortacero nu e decât o căsuţă poştală undeva, într-o localitate din Luxemburg, într-o clădire unde mai sunt 4.000 de căsuţe de off-shore de genul acesta. 

Nu s-a ştiut de la început care sunt datele transferului de la Negoiţă, de la coafor la Cortacero, printr-un intermediar care a mai fost contabil”, a fost concluzia lui Cornel Dinu la Telekom Sport.

Ce greșeli a făcut Pablo Cortacero la Dinamo București

În acest moment, Dinamo București stă pe un butoi cu pulbere. Echipa se află pe penultimul loc în clasament, cu doar 5 puncte, după 9 meciuri disputate, iar fanii și-au pierdut răbdarea.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut Pablo Cortacero la Dinamo este faptul că a schimbat aproape tot lotul de jucători, iar pentru a face performanță cu o echipă nou încropită este nevoie de timp.

Reclamă

O altă mare eroare administrativă a lui Cortacero este faptul că a adus jucători pe salarii foarte mari față de ce se plătește în Liga 1. Cel mai bine plătit jucător de la Dinamo este Borja Valle, care încasează 32.500 de euro. Acesta este de altfel și cel mai bine plătit fotbalist din campionatul intern.

Cosmin Contra a răbufnit la adresa lui Pablo Cortacero

Plafonul salarial de la Dinamo este de 400.000 de euro pe lună, dar marea problemă este că Pablo Cortacero nu a plătit încă salariile jucătorilor, aceștia având restanțe financiare. 

Eu unul nu am mai gestionat o astfel de situație. Problema nu este legată de dificultățile acestea, problema sunt promisiunile care se fac săptămână de săptămână că situația se va reglementa și această situație nu se reglementează”, a răbufnit Cosmin Contra la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și