Închide meniul

Cine este tânăra din Peluza Sud care a sărit în ajutorul lui Wallace în CSA Steaua – U Cluj. Surpriza de care a avut parte la o zi după meci

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2022, 14:37 / Actualizat: 5 mai 2022, 16:20

Cine este tânăra din Peluza Sud care a sărit în ajutorul lui Wallace în CSA Steaua – U Cluj. Surpriza de care a avut parte la o zi după meci

Rebeca Dumitru, ajutor pentru Wallace în CSA Steaua - U Cluj

Facebook CSA Steaua

CSA Steaua a fost învinsă de U Cluj, în etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 2. Au fost momente de panică pe finalul meciului de pe Stadionul Steaua, când brazilianul Wallace s-a lovit cu capul de gazon şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Ambulanţa a fost chemată de urgenţă pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul brazilian a fost ajutat şi de unul dintre fani. Este vorba de o tânără care studiază la Facultatea de Medicină şi care este neplisită de la meciurile roş-albaştrilor. Aceasta a sărit peluză şi s-a dus să îi ofere fotbalistului primul ajutor.

Rebeca Dumitru, ajutor pentru Wallace în CSA Steaua – U Cluj

Wallace şi-a revenit şi s-a îmbrăţişat cu Rebeca Dumitru la finalul partidei. Şi coechipierii săi au ţinut să îi mulţumească fanului şi i-au pregătit o surpriză la o zi după meci.

Ea a sărit din peluză pentru a-i oferi primul ajutor lui Walace! Rebeca Dumitru a ajuns lângă Walace, înainte ca ambulanța să intre pe gazon la meciul de aseară cu Universitatea Cluj.

Este în anul doi la Facultatea de Medicină, e voluntar pe ambulanță, nu lipsește din Peluza Sud la meciurile Stelei, iar în trecut a făcut scrimă la clubul său de suflet.

Reclamă

Vezi imagini cu cei doi după meci, dar și ce surpriză i-au făcut jucătorii Stelei înaintea antrenamentului de azi dimineață„, au scris cei de la CSA Steaua pe contul de Facebook.

„Militarii” au primit-o în vestiar pe Rebeca Dumitru şi i-au oferit un tricou personalizat, cu semnăturile tuturor jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Accidentarea lui Wallace din CSA Steaua – U Cluj a ajuns şi în The Sun

Imaginile cu momentul în care brazilianul lui CSA şi-a pierdut conştiinţa au apărut şi în The Sun. Jurnaliştii britanici au observat un detaliu care a fost trecut cu vederea. Unul dintre medicii care se grăbeau să ofere primul ajutor a alunecat şi l-a lovit cu piciorul pe Wallace.

Wallace, lovit de medicul care a alunecat pe gazon

A fost atât de mult panică încât unul dintre medicii Stelei a alunecat în timp ce se grăbea pe teren. Din fericire, Wallace şi-a revenit câteva secunde mai târziu„, au scris englezii.

Eram pur şi simplu speriat. S-au mai întâmplat lucruri nefericite în trecut şi ne-am speriat puţin„, a reacţionat Opriţa după CSA Steaua – U Cluj 0-2.

CSA Steaua, o nouă înfrângere în Liga 2

Echipa lui Daniel Oprița a pierdut derby-ul din etapa a opta a play-off-ului din Liga 2. Fanii oaspeților au venit în Ghencea înarmați cu bâte și cuțite. Ely Fernandes și Florin Ilie au marcat golurile care au asigurat victoria celor de la U Cluj. Înfrângerea nu i-a picat bine lui Daniel Opriţa.

”O înfrângere dureroasă, contra unei echipe valoroase, cu calitate, căruia nu i-am luat niciun punct în acest campionat. Ne-am dorit foarte mult. Am greșit la primul gol. Cred că este o victorie meritată până la urmă, chiar dacă noi ma încercat să punem presiune. Parcă nici fizic nu am mai putut pe final. Nu e ușor contra unei echipe cu calitate.

Un arbitraj bun. N-am ce să comentez. Poate ne-a dat niște cartonașe prea ușor, dar nu din cauza arbitrului nu am reușit noi. Băieții și-au dorit, au dat totul, dar n-am putut mai mult. Au fost mai buni decât noi. Au și marcat pe greșelile pe care le-am facut. Când faci astfel de greșeli, e greu.

Noi am scos maximum din lotul pe care îl avem. Este clar că cele trei sunt peste noi, ca lot, financiar, și suntem unde ar trebui să fim”, a mai spus tehnicianul celor de la CSA Steaua.

Reclamă

În urma acestui succes, oaspeții au urcat pe locul secund în Liga 2, care asigură promovarea directă.

Clasament play-off Liga 2

1. Petrolul 58 de puncte, 7 meciuri
2. U Cluj 57 de puncte, 8 meciuri
3. FC Hermannstadt 56 de puncte, 7 meciuri
4. CSA Steaua 46 de puncte, 8 meciuri
5. Concordia Chiajna 41 de puncte, 8 meciuri
6. Unirea Slobozia 40 de puncte, 8 meciuri

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Un suporter a intervenit pentru a-i oferi primul ajutor lui Wallace în CSA Steaua – U Cluj 0-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și