Închide meniul

Reacţia lui Ciprian Deac, când a fost întrebat de plecarea lui Dan Petrescu la echipa naţională: „Ştiu cât de mult și-a dorit în trecut!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2021, 23:16

Reacţia lui Ciprian Deac, când a fost întrebat de plecarea lui Dan Petrescu la echipa naţională: „Ştiu cât de mult și-a dorit în trecut!

Ciprian Deac, reacţie despre plecarea lui Dan Petrescu la echipa naţională

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures

Ciprian Deac spune că nu ar vrea ca Dan Petrescu să plece în acest moment de la CFR Cluj, pentru a deveni selecţionerul României. Chiar dacă Petrescu şi-a dorit în trecut să meargă la naţională, Deac spune că antrenorul ar trebuie să rămână să mai ia un titlu cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac nu vrea ca Dan Petrescu să plece la naţională

Dan Petrescu e un antrenor bun, care cred că oricând are oferte. Mi-ar plăcea să rămână lângă noi, dar m-aș bucura și pentru el. Știu cât de mult și-a dorit în trecut să antreneze echipa națională, dar mai bine pentru noi e să rămână până la sfârșitul campionatului și să vedem ce se va întâmpla„, a spus Ciprian Deac, după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2.

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2 | Campioana a câştigat 14 meciuri din cele 16 jucate

CFR Cluj are un parcurs aproape de perfecţiune în Liga 1. Campioana a câştigat 14 din cele 16 meciuri jucate.

Joc la CFR să câștig. Acest club vrea mereu să câștige. Eu nu cred că contează mult vârsta. Eu mă simt foarte bine fizic. Sunt echipe foarte bune în campionat, e bine că am legat victoriile. Din punctul meu de vedere încă nu s-a jucat nimic”, a mai spus Deac.

Citește și:

FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2 | „Și Barcelona mai pierde!” Jucătorii lui Dan Petrescu, în delir

Campioana României nu a avut nicio problemă în fața echipei lui Adrian Mititelu, care l-a adus din nou pe bancă pe Eugen Trică. Ciprian Deac a fost omul serii în Bănie, cu un gol și o pasă decisivă. Formația lui Dan Petrescu este la 11 puncte de FCSB, echipa de pe locul secund, care are însă un meci mai puțin disputat. Singurele înfrângeri ale CFR-ului au venit cu Rapid și FC Botoșani.

Reclamă

„Nu ne este teamă, dacă reușim să marcăm primii este greu să primim gol, mai ales cu domnul Petrescu. Suntem mulțumiți, dar se putea să luăm mai multe puncte, cu Rapid și Botoșani. Asta este, și Barcelona mai pierde”, a spus Cristi Manea, după FC U Craiova – CFR Cluj 0-2.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și