Închide meniul

Ciprian Deac, gol controversat în CFR Cluj – Academica Clinceni! Faza care i-a lăsat fără replică pe ilfoveni

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 17:09

Ciprian Deac, gol controversat în CFR Cluj – Academica Clinceni! Faza care i-a lăsat fără replică pe ilfoveni

Captură TelekomSport

Gol controversat în CFR Cluj - Academica Clinceni

CFR Cluj a început lupta pentru al patrulea titlu consecutiv. În prima etapă de play-off, ardelenii au primit vizita celor de la Academica Clinceni. În Gruia, Alex Păun a deschis scorul în repriza secundă cu o execuţie fabuloasă de la 30 de metri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezbaterea a început la câteva minute, după ce Ciprian Deac a majorat avantajul clujenilor cu o lovitură de cap. Totuşi, reuşita a împărţit suporterii în două tabere. Motivul? Portarul Vîlceanu a respins mingea cu genunchiul, dar golul a fost validat, după ce mingea a trecut linia porţii. După ce CFR Cluj a dus scorul la 2-0, oaspeţii nu au protestat.

Patru meciuri din Liga 1 în ziua de Paşte! Când se joacă derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj

Vom avea un Paşte plin de fotbal. Nu mai puţin de patru meciuri au fost programate duminică, 2 mai. Primul derby din play-off dintre FCSB şi CFR Cluj se va juca o zi mai târziu, pe 3 mai.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul etapelor 4 şi 5 din Liga I. Astfel, conform programării, în ziua de duminică, 2 mai, ziua de Paşti, vor avea loc patru meciuri, transmite news.ro.

Reclamă

Etapa a 4-a. Marţi, 27 aprilie

Miercuri, 28 aprilie

Joi, 29 aprilie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ora 14.30 Politehnica Iaşi – Viitorul Constanţa
  • Ora 17.00 Dinamo – FC Voluntari
  • Ora 19.45 Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 5-a. Vineri, 30 aprilie

  • Gaz Metan Mediaş – FC Argeş

Sâmbătă, 1 mai

  • FC Botoşani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
  • UTA Arad – Chindia Târgovişte

Duminică, 2 mai

  • Astra Giurgiu – Politehnica Iaşi
  • FC Voluntari – FC Hermannstadt
  • Viitorul Constanţa – Dinamo
  • Academica Clinceni – Universitatea Craiova

Luni, 3 mai

  • FCSB – CFR Cluj (* orele de disputare ale partidelor etapei a 5-a play off-out vor fi comunicate ulterior)
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și