Închide meniul

Ciprian Deac, mesaj emoţionant pentru pentru conducerea lui CFR Cluj: „Ţinem mult la Edi Iordănescu, vrem să rămână alături de noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 8:31

Ciprian Deac, mesaj emoţionant pentru pentru conducerea lui CFR Cluj: „Ţinem mult la Edi Iordănescu, vrem să rămână alături de noi!

CFR Cluj - FC U Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Veteranul de 35 de ani îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue pe banca echipei care şi-a apărat din nou titlul. Internaţionalul român i-a transmis antrenorului campioanei să rămână în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac, mesaj emoţionant pentru pentru conducerea lui CFR Cluj

Cred că ar fi bine să continuăm pe același drum. Cred că a făcut o treabă bună și e la început de drum. Vrem să rămână alături de noi. Ținem mult la el, ne simțim bine cu el la cârmă și să sperăm că nu ne va lăsa aici și va merge până la sfârșit de drum”, a declarat Ciprian Deac la Digi Sport.

Deac a contribuit din plin la cel de-al patrulea titlu consecutiv câştigat de CFR. A înscris 13 goluri în 34 de apariţii şi a fost cel mai bun marcator al ardelenilor.

Mijlocaşul a ajuns la 13 trofee cucerite cu CFR Cluj. Are nu mai puţin de şase titluri!

Simt aceeași bucurie ca la primul trofeu. Este un sentiment aparte. Mă bucur că munca noastră de un an de zile a dat roade. Ce poate fi mai frumos decât atunci când se trage linie să fii pe primul loc și să ridici acest trofeu?„, a reacţionat Deac.

Reclamă

Edi Iordănescu a evitat să anunţe dacă rămâne la CFR

Ciprian Deac, mesaj emoţionant pentru pentru conducerea lui CFR Cluj. Îşi doreşte ca antrenorul să nu fie schimbat, dar Edi Iordănescu s-a ferit să anunţe ce va face din această vară.

Toate abordările au fost în plan secund. Nu vreau să acaparez aceste momente care sunt despre CFR şi despre echipă. Într-o zi sau două, veţi afla o poziţie finală din partea mea şi a clubului”, a spus Edi Iordănescu, la capătul meciului cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și