Închide meniul

Ciprian Deac s-a operat, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi. Cum a decurs intervenția chirurgicală a fotbalistului de la CFR

Sebastian Cristian Publicat: 18 aprilie 2023, 20:20

Reclamă
Ciprian Deac s-a operat, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi. Cum a decurs intervenția chirurgicală a fotbalistului de la CFR

Ciprian Deac s-a operat

Ciprian Deac / Foto: Facebook @Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

Ciprian Deac s-a operat, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi. Mijlocașul celor de la CFR Cluj a suferit o ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operația a decurs fără niciun fel de problemă, iar fotbalistul lui Dan Petrescu va începe acum recuperarea.

Ciprian Deac s-a operat, după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi. Cum a decurs intervenția chirurgicală a fotbalistului de la CFR

„În urma accidentării suferite sâmbătă seara, Ciprian Deac a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor în articulația umărului stâng și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Operația a decurs fără probleme, iar decarul nostru așteaptă cu nerăbdare să înceapă recuperarea. Îi suntem alături în aceste momente și suntem convinși că va trece, și de această dată, peste această încercare, ca un adevărat luptător!

Îți dorim multă sănătate, Cipri, și te așteptăm cât mai curând alături de noi”, a anunțat CFR Cluj, pe Facebook.

Reclamă

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1: „Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute!”

Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu, după CFR – Sepsi 2-1. Fostul internațional a fost dezamăgit de discursul avut de antrenorul clujenilor, care s-a plâns de arbitraj.

CFR Cluj a reușit să se impună în meciul cu Sepsi și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. „Marinarii” au 39 de puncte.

La finalul meciului cu Sepsi, Dan Petrescu a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească 3 penalty-uri, acuzând arbitrajul. Viorel Moldovan nu a fost impresionat de discurs și consideră că este vorba despre o strategie pe care o folosește „bursucul”.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute. Orice face arbitrul respectiv ţie deja nu îţi convine! Revendici nişte faulturi superficiale, dar dacă tu eşti concentrat doar pe arbitraj le vezi altfel, le dai o altă dimensiune. Da, e o tactică.”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit orangesport.ro.

Dan Petrescu, extrem de nervos după CFR Cluj – Sepsi 2-1: „Am avut trei penalty-uri clare. M-am săturat”

Dan Petrescu a fost extrem de nervos după CFR Cluj – Sepsi. Antrenorul lui CFR Cluj a acuzat că echipa lui a avut trei penalty-uri neacordate.

Dan Petrescu a punctat că jucătorii săi, Bîrligea şi Deac, au ieşit accidentaţi. La interviul de după meci Dan Petrescu a refuzat să vorbească despre meciul FCSB – Farul.

„Normal că sunt foarte nervos. Am avut trei penalty-uri clare. M-am săturat. Dacă cei de la club nu vorbesc, eu vorbesc! Dacă nu era VAR ziceai că n-a văzut, dar cu VAR. Meciul forate bun. Aveau 1-0, nu ştiu cum. Bine că am avut reacţie. Puteam să facem 3-1. Bine că am câştigat, dar am pierdut doi jucători.

E o victorie importantă, dar dacă mai pierzi şi doi jucători… Cu banca subţire va fi foarte dificil în viitor. Mă rog la Dumnezeu ca nici Bîrligea, nici Deac să nu fie grav. La Bîrligea 90% nu e grav, dar la Deac arată mai rău (n.r.: accidentarea).

Toţi jucătorii au jucat foarte bine. N-am ce să-i zic niciunui jucător. Aşa e făcut playoff-ul ăsta, să suferim. N-am greşit decât la gol, a fost o greşeală colectivă.

6 cartonaşe galbene. Când eram fotbalist nu luam atâtea. Nu-mi doresc nimic la FCSB – Farul, îmi doresc doar să fie Deac sănătos”, a spus Dan Petrescu după meci, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și