Închide meniul

Ciprian Marica nu vede cu ochi buni reluarea campionatului. "Protocolul este imposibil de respectat chiar şi de echipele din Liga 1"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Ciprian Marica nu vede cu ochi buni reluarea campionatului. "Protocolul este imposibil de respectat chiar şi de echipele din Liga 1"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ciprian Marica nu înţelege cum ar putea fi respectat protocolul medical

Fostul internaţional se aşteaptă ca bugetul cluburilor să fie grav afectat. Marica trage un semnal de alarmă. Costurile necesare pentru a se putea încheia campionatul sunt mult prea mari!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica, nemulţumit de protocolul aprobat de FRF

Echipa finanţată de Ciprian Marica, Farul Constanţa, şi-a încheiat deja sezonul. În Liga 2 se mai luptă doar primele 6 clasate pentru promovare. 

"Vă spun sincer că mi-e greu să cred că vreo echipă din Liga 2 va putea respecta protocolul. Eu sunt sceptic și în privința echipelor din Liga 1.

O echipă la Liga 2 are buget de salarii de 35.000-40.000 de euro. În condițiile actuale, numai testele jucătorilor și oamenilor din staff ar însemna vreo 30.000 euro. Despre ce vorbim? Cum poate o echipă din Liga 2 să-și permită un buget dublu față de cel salarial? După părerea mea, e imposibil!", a declarat Marica pentru Digi Sport.

Este deja scandal în liga secundă. Conducerea celor de la FC Argeș amenință cu retragerea din play-off după imaginile apărute cu rivalii de la Rapid, care se antrenează "la grămadă". Giuleştenii nu au respectat protocolul şi, în primă instanţă, pot fi cel mult amendaţi. Turris și UTA au anunţat deja că susțin acțiunea argeșenilor.
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și