Închide meniul

Claudiu Keşeru este jucătorul celor de la FCSB! Gigi Becali: „Da, l-am semnat”. Încă un super-jucător până la meciul cu CFR

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2021, 11:51

Claudiu Keşeru este jucătorul celor de la FCSB! Gigi Becali: „Da, l-am semnat. Încă un super-jucător până la meciul cu CFR

Claudiu Keşeru este jucătorul celor de la FCSB! Gigi Becali: "Da, l-am semnat pe Keşeru"

Hepta

„Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. „Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, spunea Gigi cu câteva zile în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarii anunţau plecarea lui Claudiu Keşeru de la Ludogorets

Bulgarii anunţaseră de ceva timp că atacantul român va pleca de la Ludogorets, club la care nu mai prindea lotul. „La clubul lui Gigi Becali a fost anunţat un nou antrenor, Edi Iordănescu. FCSB a început sezonul ezitant şi este la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Iordănescu a făcut-o campioană pe echipa din Transilvania şi s-a interesat de situaţia golgheterului de la Ludogoreţ. Keşeru a fost deja la FCSB, în 2014, şi a înscris 20 de goluri în 34 de meciuri. Şi Rapid insistă pentru Claudiu”, au scris cei de la Fakti.

Claudiu Keșeru este cotat de transfermarkt.com la 1,5 milioane de euro.

Vali Gheorghe, dorit de Gigi Becali până la meciul cu CFR Cluj

În afară de Claudiu Keşeru, Gigi Becali trage tare să îl aducă şi pe Valentin Gheorghe. La cererea lui Edi Iordănescu, cu care a lucrat la Astra, Gigi Becali negociază pentru aducerea jucătorului care face tot posibilul să rupă contractul cu echipa retrogradată în Liga 2.

Reclamă

Edi Iordănescu îl cunoaşte extrem de bine şi l-a cerut în lotul roş-albaştrilor. Gheorghe a jucat în trei meciuri în Liga 2 pentru Astra şi e cotat de transfermarkt.de la 900.000 de euro.

Vali Gheorghe a mai fost dorit de FCSB

Sezonul trecut, Gigi Becali l-a dorit pe Vali Gheorghe. Jucătorul i-a intrat deja la inimă. Atacantul Astrei a spus că adevărata Steaua este FCSB-ul lui Gigi Becali. „Îţi dă Becali altă maşină”, i-au strigat fanii lui Valentin Gheorghe, la reunirea Astrei.

Valentin Gheorghe s-a şi autopropus la FCSB. Doar CFR Cluj l-ar face să îl refuze pe Becali. „Aș face față la orice echipă din România. De aceea muncesc în fiecare zi, să fiu din ce în ce mai bun, să joc la o echipă de top din România sau din străinătate. FCSB și CFR Cluj sunt echipele care atrag cel mai mult”, spunea atunci Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Claudiu Keşeru are 34 de ani
  • Keşeru s-a despărţit de Ludogorets

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și