Închide meniul

Claudiu Keşeru va semna cu Ferencvaros, după ce va pleca de la FCSB. Unde va juca atacantul care a fost pus de Gigi Becali pe lista neagră. Bonus neaşteptat pentru jucător

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 18:19 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 17:45

Claudiu Keşeru va semna cu Ferencvaros, după ce va pleca de la FCSB. Unde va juca atacantul care a fost pus de Gigi Becali pe lista neagră. Bonus neaşteptat pentru jucător

Claudiu Keşeru este dorit de UTA

Claudiu Keşeru ar putea juca la UTA în sezonul viitor | ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Claudiu Keşeru va semna cu Ferencvaros, după ce va pleca de la FCSB. Claudiu Keşeru şi-a ales viitoarea echipă. După ce i se termina contractul cu FCSB, Claudiu Keşeru se va transfera în Ungaria, la Ferencvaros, campioana ultimilor 3 ani. Mai mult, Claudiu Keşeru va obţine şi cetăţenie maghiară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a vrut să scape de Claudiu Keşeru încă din această iarnă, însă atacantul a decis să rămână din cauza faptului că nu mai putea semna cu nicio altă altă echipă în acest sezon. Eurosport.ro anunţă că atacantul de la FCSB şi-a ales deja noua destinaţie. Sursa citată scrie că atacantul de la FCSB va merge la Ferencvaros, campioana din ultimii 3 ani. Keşeru ar urma să primească şi cetăţenie maghiară.

Claudiu Keşeru va semna cu Ferencvaros, după ce va pleca de la FCSB

Gigi Becali s-a săturat de veterani și vrea doar jucători tineri la FCSB. Patronul roș-albaștrilor l-a dat deja afară pe Constantin Budescu și vrea să scape și de Claudiu Keșeru. Despărțirea de Claudiu Keșeru se va produce abia în vară, la finalul sezonului. Gigi Becali l-a „iertat” pe atacantul de 35 de ani, după ce a vrut să scape de el încă din această iarnă. Patronul vicecampioanei României anunță însă că nu se va mai lăsa înduplecat și peste șase luni.

Citește și:

„Da, am decis să îl oprim pe Keșeru, m-a luat că el nu are unde să mai joace și că la bulgari nu vrea să se mai întoarcă. L-am înțeles, dar el știe clar că noi vrem să jucăm cu ăștia tineri, iar Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui. Să nu îl aud că o să comenteze, că știe care este situația”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Keșeru a înscris patru goluri și a furnizat două pase decisive în 13 meciuri disputate în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB. Atacantul e cotat la 1,5 milioane de euro.

Reclamă

Dacă ar fi fost dat afară de la FCSB, Claudiu Keşeru nu ar mai fi putut evolua pentru un alt club decât Ludogorets, regulamentul fiind clar: un jucător poate evolua într-o stagiune pentru maximum două echipe. Astfel, chiar dacă ar fi încasat o sumă importantă de la Gigi Becali, internaţionalul român ar fi fost nevoit să se antreneze singur până la vară.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
Vezi toate știrile
Citește și