Închide meniul

Clinceni – Craiova 1-0 | Marius Constantin, devastat: "Vreau să-mi cer scuze pentru autogol". Ce a spus despre şansele la titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 20:24

Clinceni – Craiova 1-0 | Marius Constantin, devastat: "Vreau să-mi cer scuze pentru autogol". Ce a spus despre şansele la titlu

Hepta

Marius Constatin, după Clinceni - Craiova 1-0

Oltenii erau pe val înaintea meciului cu Clinceni. Craiova le învinsese pe FCSB și CFR Cluj și putea să urce pe locul secund în clasament. N-a fost să fie așa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni – Universitatea Craiova 1-0 | Marius Constantin, ghinionistul serii

Marius Constantin a fost eroul negativ al Craiovei. Veteranul de 36 de ani a înscris în proprie poartă, la meciul cu numărul 400 în Liga 1.

"Pentru mine personal este o înfrângere dezamăgitoare. Nu pot să-mi explic. Nu putem să o dăm că am avut lipsă de prospețime. Aveam încredere după cele două victorii cu CFR și FCSB. 

N-am nicio explicație pentru Înfrângere. Aștept să revăd meciul. Așa la cald pot să îmi creez o părere greșită", a spus Marius Constantin, la Digi Sport, după Clinceni – Craiova 1-0. 

Universitatea Craiova a trimis șase șuturi spre poarta lui Ureche, însă oltenii n-au fost inspirați la finalizare. Autogolul lui Constantin a fost singurul șut al Clinceniului pe poarta lui Pigliacelli. 

Reclamă

Academica Clinceni – Universitatea Craiova 1-0 | Marius Constantin: "Putem să plecăm deja în vacanță"

Marius Constantin a fost printre cei mai buni oameni de la Craiova în acest sezon. Fundașul de 36 de ani a fost stâlpul apărării lui Ouzounidis până acum, dar a făcut un meci de coșmar cu Clinceni.

"Era un meci capital. Cele două victorii împotriva contracandidatelor sunt acum în van. Trebuie să jucăm până la capăt. Mai sunt 5 etape. Dacă renunțăm acum, putem să plecăm deja în vacanță. Trebuie să jucăm până la capăt.

Nu am acum o părere asupra meciului. Nici n-am avut ocazii clare. Nu am nicio explicație. Vreau să-mi cer scuze în fața suporterilor, colegilor și staff-ului pentru acest autogol. Șansele la titlu sunt scăzute acum. Așteptăm FCSB – CFR Cluj să vedem ce se întâmplă", a mai spus Marius Constantin. 

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea cu Clinceni e primul eşec după nouă etape pentru olteni, care sunt pe locul trei, la două puncte de FCSB şi la patru de liderul CFR Cluj. Acestea joacă mâine în meci direct.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și