Închide meniul

Clinceni – FCSB 0-2 | Olimpiu Moruțan, după ce Hoban s-ar fi lăudat că l-a accidentat: "N-am vorbit cu el". Perla lui Gigi Becali surprinde: "E mai greu cu Sepsi decât cu CFR Cluj"

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2021, 19:29

Reclamă
Clinceni – FCSB 0-2 | Olimpiu Moruțan, după ce Hoban s-ar fi lăudat că l-a accidentat: "N-am vorbit cu el". Perla lui Gigi Becali surprinde: "E mai greu cu Sepsi decât cu CFR Cluj"

Hepta

Moruțan, după Clinceni - FCSB 0-2

Olimpiu Moruțan s-a accidentat în timpul meciului din etapa trecută, victoria cu 2-1 în fața lui FC Botoșani. După acel incident, în spațiul public a apărut informația cum că Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiarul CFR-ului că l-a "rupt" de mai multe ori pe Moruțan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan, despre presupusele afirmații ale lui Ovidiu Hoban

Olimpiu Moruțan nu vrea să creadă că Hoban ar fi spus așa ceva. Cu toate acestea, cei doi nu și-au mai vorbit demult.

"Nu am vorbit cu Hoban. Asta se mai întâmplă la fotbal. Nu vreau să cred însa că a zis asta", a spus Olimpiu Moruțan, după Academica Clinceni – FCSB 0-2.

Moruțan n-a fost complet refăcut după accidentare, dar a forțat să joace împotriva Academicii. A rezistat pe teren până în minutul 76, când a fost înlocuit de Simion.

"Mă simt bine. Am avut dureri la spate și nu am putut să mă antrenez. Ma bucur că am trecut cu bine. Aveam dureri mici și am zis că trebuie să joc ca să-mi ajut echipa", a mai spus Olimpiu Moruțan. 

Reclamă
Reclamă 4

Olimpiu Moruțan: "E mai greu cu Sepsi decât cu CFR Cluj"

FCSB va juca în etapa următoare cu Sepsi. Apoi, roș-albaștrii vor avea dueluri directe cu Craiova și CFR Cluj. Moruțan se teme mai mult de echipa lui Grozavu decât de rivalii din Gruia

"Cu CFR Cluj o să ducem lupta, dar nici Craiova nu este ieșită din ecuație. Cu Sepsi va fi un meci mai greu decât cu CFR Cluj. Au un joc cum avea CFR Cluj acum 2 ani. Se apară bine", a încheiat Olimpiu Moruțan.

În acest sezon, FCSB n-a învins-o niciodată pe Sepsi. Au fost două rezultate de egalitate în sezonul regulat, ambele 1-1. 

Reclamă

Academica Clinceni – FCSB 0-2

FCSB și-a luat revanșa după ce Clinceniul a învins-o chiar pe Arena Națională în luna februarie. 

După acest rezultat, FCSB și-a păstrat poziția de lider în clasament. Roș-albaștrii erau obligați să câștige după ce CFR Cluj s-a impus miercuri cu 1-0 la Sepsi.

FCSB are 39 de puncte. CFR Cluj îi "suflă" în ceafă, fiind la o singură lungime în urmă. Universitatea Craiova, celaltă pretendentă la titlu, are 31 de puncte.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:18

Răsturnare de situație! Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei! Cine este noul favorit

10:04

Cum arată cotele la câştigarea EURO 2024, înainte de super-semifinalele Franţa – Spania şi Olanda – Anglia

10:00

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Luke Browning, în pole position

9:51

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu! Unde vrea să evolueze în sezonul următor portarul român

8:50

Brazilia, eliminată dramatic de Uruguay de la Copa America. Cum arată semifinalele

8:41

Ce şanse are Andrei Burcă să ajungă la CFR Cluj! Cristi Balaj a dat cărţile pe faţă: „El şi-a făcut o cotă”

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și