Închide meniul

Clinceni – Universitatea Craiova 1-3 | „La noi așa se întâmplă mereu!” Oltenii, nervoși după victorie. Ce i-a enervat pe jucătorii lui Reghecampf. „E un moment greu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 22:17

Clinceni – Universitatea Craiova 1-3 | „La noi așa se întâmplă mereu! Oltenii, nervoși după victorie. Ce i-a enervat pe jucătorii lui Reghecampf. „E un moment greu!

Oltenii, nervoși după victorie

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fundașul Bogdan Vătăjelu s-a arătat supărat pe ratările colegilor din atac. Jucătorul de 28 de ani crede că șansele uriașe irosite în meciurile jucate de-a lungul sezonului au costat-o scump pe Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clinceni – Universitatea Craiova 1-3 | Bogdan Vătăjelu, nervos după victorie

„Dacă stai să te gândești la ce s-a întâmplat cu Farul, trebuia să câștigăm cu 5-0, 6-0, dar nu a fost așa. Clinceni a făcut un joc destul de bunicel, noi am avut puține dificultăți, s-au închis puțin mai bine. În repriza a doua puteam să mai marcăm două-trei goluri.

La noi așa se întâmplă mereu, ratăm foarte mult și se vede pe tabelă. Trebuia să ne păstrăm calmul, ne-au egalat la singura situație a lor.

Eu cred că, dacă a câștigat și FC Argeș, vom avea trei meciuri foarte grele. Trebuie să fim mai concentrați”, a spus Bogdan Vătăjelu, după Clinceni – Universitatea Craiova 1-3

Clinceni – Universitatea Craiova 1-3 | Ionuț Vînă: „E o situație grea!”

Și Vînă a avut un strigăt de disperare. Mijlocașul venit de la FCSB a recunoscut că Universitatea Craiova a făcut un sezon slab. Oltenii nu se mai gândesc la titlu în actuala stagiune.

Reclamă

„Dacă nu eram atenți, puteam să avem un meci foarte greu. Sunt imprevizibili, ei nu mai au ce să piardă, au venit să joace fotbal.

În play-off vrem să scoatem maxim de la fiecare meci. Am pierdut startul, trebuie să fim realiști, nu putem să ne gândim foarte departe. E un moment greu, trebuie să vedem ce putem să obținem în play-off”, a spus și Ionuț Vînă.

După 3-1 cu Academica Clinceni, Universitatea Craiova e aproape sigură de prezența în play-off. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe locul patru, cu 45 de puncte, la patru lungimi de FC Argeș, echipa de pe poziția a șaptea. Mai sunt trei meciuri de jucat în sezonul regulat.

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și