Închide meniul

Clinica pe care CFR Cluj vrea să o dea în judecată a reacționat: ”Testele au o acuratețe de 98%”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 5:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Clinica pe care CFR Cluj vrea să o dea în judecată a reacționat: ”Testele au o acuratețe de 98%”

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

CFR Cluj

Situaţia s-a calmat la CFR Cluj, acolo unde au fost depistate nu mai puţin de 26 de persoane infectate cu coronavirus în urma testelor efectuate la clinica privată din București. Ardelenii au avut o surpriză în urma retestărilor, când numărul cazurilor a scăzut vertiginos. În urma acestor rezultate, oficialii campioanei au amenințat clinica cu procesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tratăm problema testării COVID-10 cu cea mai mare seriozitate și responsabilitate. Înțelegem rolul esențial pe care il joacș testarea în cazul sportivilor de performanță și ne dorim să fim alături de ei. Am demarat încă de acum două zile verificări minuțioase ale proceselor care au stat la baza rezultatelor noastre. Verificările de până acum confirmă că procedurile au fost respectate întocmai. În plus, precizăm că tehnica RT-PCR are o acuratețe de 98%, fiind standardul de diagnostic pentru COVID-19 la nivel mondial", a spus Alina Bacalu, conform sport.ro.

CFR Cluj – Botoșani 1-0

După ce testele au ieșit negative, CFR Cluj a fost programată în Liga 1. Campioana a învins-o la limită pe FC Botoşani, graţie golului marcat de Ciprian Deac în minutul 41. Fără Dan Petrescu pe bancă, ardelenii au dat lovitura şi s-au apropiat la un singur punct de liderul Universitatea Craiova.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și