Închide meniul
Foto

Clipe de panică la Ripensia Timişoara – Dinamo: „Nu mai puteam să respir, m-a lovit din spate”. Cosmin Matei a rămas fără aer

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 23 septembrie 2021, 21:06

Panică pe arena „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Pe finalul meciului Ripensia Dinamo 0-1, Cosmin Matei a speriat pe toată lumea. A rămas fără aer câteva secunde şi se credea că vom asista la o nou tragedie. Din fericire, , Matei și-a revenit și a intrat pe gazon pentru finalul de meci, dşei ambulanţa a intrat pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, clipe de panică la Timişoara

Cosmin Matei, marcatorul singurului gol al întâlnirii, a fost lovit din spate de Yuri Stephane Coulibaly. Jucătorul din Cote d’Ivoire s-a oprit direct în spatele „decarului” dinamovist, care a rămas preț de câteva secunde fără aer. „N-am reușit să respir, m-am panicat. Au fost 10-12 secunde. Jucătorul m-a lovit în spate”, a spus Comsin Matei la finalul meciului, conform digisport.ro.

Dinamo, victorie în faţa unei echipe de ligă secundă

Dinamo şi-a revenit în Cupă, chiar dacă în campionat stă foarte rău. După 9 etape DInamo are doar 6 puncte şi şapte înfrângeri. „Important este că echipa merg mai departe. Mă bucur că am înscris și că sunt sănătos. Vin după o pauză de 4 luni și am nevoie să fiu în cea mai bună forma. Avem nevoie de continuitate și rezultate pozitive. Avem nevoie de încredere.

Aceste meciuri sunt dificile pentru că echipele mici se motivează foarte bine. Pentru ele este meciul sezonului. Ripensia a încercat să joace și îi felicit. Eu consider că după următoarea pauză de națională o să fiu bine. Cupa este un obiectiv, important este să ajungem departe și să acumulăm puncte în campionat”, a mai spus dinamovistul Cosmin Matei, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și