Închide meniul

Condiția ca Dennis Man să ajungă la AC Milan! Anunțul făcut de italieni: „Doar așa se poate face transferul”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 21:26

Condiția ca Dennis Man să ajungă la AC Milan! Anunțul făcut de italieni: „Doar așa se poate face transferul

Cum ar putea ajunge Dennis Man la AC Milan

Profimedia

AC Milan a pus ochii pe Dennis Man, dar Stefano Pioli are deja la dispoziție un lot foarte numeros. Italienii anunță că românul poate ajunge pe San Siro doar în contextul în care rossonerii renunță la un mijlocaș de bandă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiția ca Dennis Man să ajungă la AC Milan

„Știe să joace pe ambele flancuri și, prin urmare, pentru Milan ar fi un wildcard ofensiv important. Cu toate acestea, transferul său se poate face cu o singură condiție: vânzarea unui alt winger din echipă”, a scris publicația Tuttosport, citată de Milan Live.

Italieniii notează că principalii favoriți să plece de la AC Milan sunt norvegianul Jens-Petter Hauge și spaniolul Samu Castillejo. Aceștia nu au prins multe minute în sezonul trecut, iar Pioli ar putea să renunțe la serviciile lor.

Plecarea unuia dintre Castillejo sau Hauge i-ar face loc lui Dennis Man. Românul ar avea șansa să joace alături de marele Zlatan Ibrahimovic, în UEFA Champions League.

În ceea ce privește suma de transfer, patronul Parmei, americanul Kyle Krause, a anunţat că îl va vinde pe Dennis Man pentru suma de 25 de milioane de euro, scriu cei de la Parma Today. Omul de afaceri nu este dispus să lase niciun cent.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat o pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dennis Man ar putea ajunge la AC Milan
  • Condiția să se facă transferul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și