Închide meniul

Condiţia ca echipa lui Mititelu să joace pe "Ion Oblemenco"! "Eu nu cred că este un război"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 8:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Condiţia ca echipa lui Mititelu să joace pe "Ion Oblemenco"! "Eu nu cred că este un război"

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Universitatea Craiova a promovat în Liga 2

"Eu nu cred că e vreun război. De fapt, lucrurile sunt foarte simple. Şi echipa lui Adrian Mititelu, FC "U", poate juca pe Oblemenco. Nimeni nu se opune, dacă Adi plăteşte. Depinde de Primărie. Nu cred că domnul primar Genoiu l-ar refuza pe Mititelu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar fi bani care ar intra la bugetul local. Şi e vorba despre mulţi bani, undeva în jurul a 20.000 de euro pe lună. 10.000 înseamnă numai chiria. Cam atât dă domnul Rotaru. Adi să plătească şi el şi va juca", a spus Craioveanu, pentru gsp.ro.

Gigi Becali se amuză pe seama echipei lui Mihai Rotaru

Gigi Becali nu stă pe gânduri atunci când vine vorba de adevărata echipă a Craiovei. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că gruparea lui Mititelu este adevărata continuatoare a Universităţii Craiovei.

"Se știe că adevărata Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar dacă el a luat-o din Liga a patra, prin statut tot el este continuatorul Universității Craiova. Palmaresul este la el.

Îl aștept să revină cu echipa lui în Liga 1 și vreau să ne batem din nou, dar din câte știți el nu a reușit să mă învingă pe mine. Știu că oful lui era că nu putea să bată Steaua și Dinamo”, a spus Becali, cu puţin timp în urmă.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și